کد خبر: 1114407
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۵
سخنگوی هیات رئیسه مجلس:
نمایندگان در بیانیه خود بر تفکیک «اعتراض» و «اغتشاش» تاکید کرده‌اند سخنگوی هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه نمایندگان بر قصاص قاتلان اصرار دارند، گفت: در بیانیه نمایندگان حرفی از اعدام زده نشده و بر تفکیک اعتراض و اغتشاش تاکید شده است.

سیدنظام الدین موسوی روز سه شنبه با اشاره به بیانیه اخیر نمایندگان که در صحن علنی مجلس قرائت شد، گفت: در روز‌های اخیر جریان سازی شدیدی علیه بیانیه نمایندگان صورت گرفته است که ضروری است تاکید کنیم نمایندگان بر قصاص قاتلانی که خون مردم را ریخته‌اند تاکید می‌کنند؛ اما خوب است مردم بدانند در بیانیه نمایندگان بین اغتشاش و اعتراض تفکیک قائل شده و اساسا هیچ اشاره‌ای به کسانی که معترض هستند، اما دست به خشونت یا خون ریزی نزده اند، نشده است بله تاکید شده با محاربین که مانند داعش با سلاح به جان و مال مردم تعرض کرده‌اند برخورد قاطع شود.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس یازدهم گفت: برخلاف چارچوب سازی دروغین که رسانه‌های غربی انجام داده اند در این بیانیه؛ اشاره‌ای به حکم اعدام نشده بلکه بر «قصاص» محاربین که جان مردم را گرفته اند تاکید شده است. قصاص هم درباره کسانی اجرا می‌شود که جان دیگران را گرفته باشند. این که کسانی به بهانه اعتراض، با سلاح به جان مردم بیفتند و آن‌ها را سلاخی کنند به هیچ عنوان پذیرفته شده نیست و هیچ مماشاتی در قبال این جنایت‌ها قابل قبول نیست و باید قاطعانه با این جانی‌ها برخورد شود.

منبع: ایرنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار