کد خبر: 1114381
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۹
یک استقلالی ۷ سال از فعالیت‌های فوتبالی محروم شد کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال یک پیشکسوت استقلال را به هفت سال محرومیت از فعالیت در این رشته محکوم کرد.

بر اساس اعلام کمیته اخلاق، رای محکومیت رضا افتخاری، مدیر عامل اسبق باشگاه استقلال تهران و صادق ورمرزیار، مسئول اسبق آکادمی باشگاه استقلال تهران صادر و پس درخواست تجدید نظر خواهی در کمیته استیناف، رای این کمیته قطعی اعلام شد.

بر همین اساس رضا افتخاری با توجه به اتمام مدت یک سال محرومیت فوتبال از تاریخ رای بدوی به پرداخت ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی و صادق ورمرزیار به مدت ۷ سال از هر گونه فعالیت مرتبط با فوتبال و پرداخت ۳۰۰ میلیون ریال نقدی محکوم شد.

ادامه فعالیت رضا افتخاری پس از پرداخت جریمه نقدی و صادق ورمرزیار پس از اتمام مدت محرومیت و پرداخت جریمه نقدی و با اخذ تاییدیه از کمیته اخلاق امکان پذیر خواهد بود.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار