نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پرتاب موفقیتآمیز زیرمداری ماهوارهبر «قائم 100» گفت: انشاءالله در آینده ماهواره دوم هم پرتاب خواهد شد. وی افزود: آمریکاییها و صهیونیستها بدانند که هر چقدر ملت ایران را تحریم کنند مطمئن باشند که این توانمندی در جمهوری اسلامی به ویژه نیروهای مسلح و دانشمندان ما وجود دارد که بتوانیم روی پای خودمان بایستیم.
نماینده مردم اراک در مجلس با بیان اینکه بهتر است آمریکاییها و اروپاییها از خر شیطان پیاده شوند تصریح کرد: غربیها بدانند ملت ایران ملت قدرتمند و توانمندی است که میتواند نیازمندیهای خود را تامین کند و انشاءالله در آینده ماهواره دوم هم پرتاب خواهد شد.
آصفری در پایان به پیام دیگر پرتاب ماهواره قائم 100 اشاره کرد و گفت: پیام دیگر پرتاب این ماهواره برای مردم ایران است که ایران اسلامی همیشه قدرتمند باقی خواهد ماند.