کد خبر: 1113279
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۲
بیانیه پایانی نشست سران الجزایر صادر شد سی و یکمین نشست سران اتحادیه عرب که در الجزایر برگزار شده بود با صدور بیانیه‌ای به کار خود پایان داد.

رسانه‌های عربی اعلام کردند، در بیانیه پایانی این نشست که اعلامیه الجزایر خوانده شد، ضمن تقدیر از تلاش‌های کشور میزبان برای تحقق آشتی ملی بین فلسطینیان بر اهمیت هم افزایی کشور‌های عربی برای تسریع در تحقق این هدف تاکید شده، اما در عین حال خود را همچنان ملزم به رسیدن به سرابی به نام ابتکار صلح عربی اعلام کرد.

در برخی از بند‌های این اعلامیه هم آمده است:

نشست سران اتحادیه عرب بر محوری بودن مسئله فلسطین و حمایت مطلق از حقوق ملت فلسطین تاکید و همچنان خود را به ابتکار صلح عربی پایبند می‌داند.

سران اتحادیه عرب همچنین از رویکرد دولت فلسطین برای دستیابی به عضویت کامل در سازمان ملل حمایت می‌کنند.

در بیانیه تاکید شده است که تلاش‌ها برای تقویت اقدام مشترک عربی جهت حمایت از امنیت ملی عربی با مفهوم فراگیر و تمامی ابعاد آن صورت بپذیرد.

در بخش‌های دیگری از آن هم با ملت لیبی در تلاش هایش برای پایان دادن به بحران حاکم بر این کشور ابراز همدردی شده است و بر اهمیت یافتن راه‌حل سیاسی برای بحران یمن و تجدید آتش بس تاکید شد.

منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار