کد خبر: 1111795
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۰
۱۰۰ تروریست الشباب کشته شدند دولت فدرال سومالی اعلام کرد که ۱۰۰ تن از اعضای الشباب از جمله شماری فرماندهان این گروهک در یک عملیات نظامی در جنوب شرق این کشور کشته شدند.

دولت فدرال سومالی اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ شبه نظامی تروریستی الشباب از جمله رهبران برجسته این گروهک، در جریان عملیات نظامی در منطقه «شبیلی» در جنوب شرق این کشور کشته شدند.

دولت سومالی افزود: این عملیات با هدف آزاد سازی دو منطقه در اقلیم شبیلی مرکزی انجام شد که طی آن مراکز تجمع عناصر الشباب به همراه خودرو‌های بمبگذاری شده و ادوات نظامی آن‌ها منهدم شد.

در این عملیات، ده‌ها تن از عناصر گروه الشباب در جریان عملیات ارتش مجروح و اجساد کشته شدگان این گروه تروریستی در منطقه عملیاتی پراکنده است و عناصر الشباب مشغول جمع آوری آن‌ها هستند.

الشباب یک گروه مسلح تروریستی وابسته به شبکه القاعده است که بسیاری از عملیات تروریستی را که منجر به جان باختن صد‌ها نفر در آفریقا شده، پایه‌ریزی کرده است.

الشباب بار‌ها به نظامیان دولتی و نیرو‌های صلح‌بان اتحادیه آفریقا در موگادیشو پایتخت سومالی یورش برده و چند عملیات خونبار را هم در سایر نقاط آفریقا اجرا کرده است.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار