کد خبر: 1103432
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۹
بورس قرمزپوش شد بازار بورس اولین روز هفته را با سقوط قیمتی در اکثر نماد‌ها آغاز کرد به طوری که با افت بیش از ۱۲ هزار و ۴۵۵ شاخص کل در رقم یک میلیون و ۴۲۶ هزار واحد توقف کرد.
جواد عسگر

بازار بورس اولین روز هفته را با سقوط قیمتی در اکثر نماد‌ها آغاز کرد به طوری که با افت بیش از ۱۲ هزار و ۴۵۵ شاخص کل در رقم یک میلیون و ۴۲۶ هزار واحد توقف کرد.
به اعتقاد برخی از کارشناسان ابهامات پیرامون مذاکرات برجامی و رد و بدل شدن پیام‌های منفی و مثبت بین ایران و امریکا باعث شد که بسیاری از سرمایه‌گذاران نتوانند روند را پیش‌بینی کنند و افت نماد‌های بزرگ به علت سقوط قیمتی در نماد‌های بازار‌های جهانی بیشترین نقش را در افت شاخص بورس داشت.
خساپا و خودرو وخگستر تا نزدیک به صف فروش شروع به کار کردند و تقریبا استارت سقوط بازار را زدند و اکثر نماد‌ها با خودرویی‌ها همسو شدند و بازار سراسر قرمزپوش شد. البته در این میان اوضاع شیمیایی‌ها احتمالا به دلیل رشد دلار نیمایی بهتر بود و شپدیس توانست از سقف تاریخی عبور کند.
در نهایت ۴۳۷ میلیارد تومان پول از سهام و صندوق‌های سهامی خارج شد.
به گزارش خبرنگارجوان آنلاین، بر اساس ارقام درج شده در پایگاه اطلاع‌رسانی مدیریت فناوری بورس تهران، شاخص کل بورس اوراق و بهادار تهران امروز با ۱۲۴۵۵ واحد کاهش به یک میلیون و ۴۲۶ هزار و ۹۴۱ واحد و ارزش روز بازار به ۵ هزار و ۳۷۰ هزار میلیارد تومان رسید.
شاخص قیمت (وزنی- ارزشی) با ۲۸۷۹ واحد افت به ۳۲۹ هزار و ۹۰۲ واحد رسید. شاخص کل (هم‌وزن) با ۳۹۲۶ واحد کاهش به ۴۰۷ هزار و ۹۷۳ واحد رسید. شاخص قیمت (هم‌وزن) با ۲۳۴۹ واحد کاهش به ۲۴۴ هزار و ۱۴۴ واحد رسید.
شاخص آزاد شناور با ۱۹۴۹۲ واحد کاهش به یک میلیون و ۸۱۶ هزار و ۳۰۱ واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با ۱۲۱۹۵ واحد افت به یک میلیون و ۶۶ هزار و ۵۰۱ واحد و شاخص بازار دوم با ۱۵۸۲۰ واحد کاهش به رقم ۲ میلیون و ۸۰۷ هزار و ۲۲۲ واحد رسید.
نماد فملی، شبندر، حکشتی، شپنا، فولاد، شستا، خودرو بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس ایران داشت و وتجارت و رمپنا بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشت.
در بازار فرابورس ایران شاخص کل فرابورس ۱۴۹.۹۳ کاهش به رقم ۱۹ هزار و ۱۶۰ واحد رسید.
معامله‌گران فرابورس تعداد ۳ میلیارد و ۸۱۹ میلیون برگ سهم در قالب ۱۹۱ هزار و ۴۹۹ فقره به ارزش ۳۳ هزار و ۱۷ میلیارد تومان با مجموع اوراق بدهی دولت داد و ستد کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار