کد خبر: 1103231
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۴
سیاهان آمریکا نژادپرستی را یک بحران فزاینده می‌دانند نتایج جدیدترین نظرسنجی در آمریکا نشان می‌دهد که سیاهان این کشور، نژادپرستی را یک چالش و بحران فزاینده می‌دانند.

سرویس بین الملل جوان آنلاین: نتایج جدیدترین نظرسنجی موسسه بیو در آمریکا نشان می‌دهد که سیاهان این کشور، نژادپرستی را یک چالش و بحران فزاینده می‌دانند.

براساس نتایج این نظرسنجی، دو سوم سیاهپوستان آمریکایی معتقدند برنامه‌های دولت آمریکا در مبارزه با نابرابری نژادی در ایالات متحده منجر به تغییراتی که زندگی سیاه‌پوستان را بهبود بخشد، نشده است.

در بخش دیگری از این نظرسنجی ۵۶ درصد از سیاهان آمریکا معتقد بوده اند تمرکز بر مبارزه با نابرابری‌های نژادی پس از اعتراضات علیه قتل جورج فلوید، ممکن است که به بهبود زندگی سیاه‌پوستان در آمریکا منجر شود.

در مقابل ۶۵ درصد از سیاه‌پوست‌های آمریکایی معتقدند که تغییراتی در موضوع نابرابری نژادی در آمریکا ایجاد نشده و شرایط به شکل سابق ادامه دارد.

در این نظرسنجی تنها ۱۳ درصد از سیاهان آمریکا معتقد بوده اند که بسیار احتمال دارد مساوات و برابری نژادی در آمریکا برقرار شده و وضعیت آن‌ها نسبت به قبل بهبود یابد.

براساس گزارش موسسه افکارسنجی بیو، اکثریت سیاهان آمریکایی همچنان نژادپرستی در این کشور را یک چالش حل نشده و در حال گسترش می‌دانند.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار