کد خبر: 1103037
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰
در نشست خبری هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت مطرح شد
اربعین، تله‌تئاتر و تمرکززدایی تازه‌های تئاتر مقاومت دبیر جشنواره تئاتر مقاومت از افزایش ۵۰ درصدی بودجه، اضافه شدن بخش بین‌الملل و همچنین تمرکززدایی از جشنواره خبر داد که از شهریورماه شروع و تا آذرماه ادامه خواهد داشت.
سیدمرتضی ذاکر

دبیر جشنواره تئاتر مقاومت از افزایش ۵۰ درصدی بودجه، اضافه شدن بخش بین‌الملل و همچنین تمرکززدایی از جشنواره خبر داد که از شهریورماه شروع و تا آذرماه ادامه خواهد داشت.
سیدوحید فخر موسوی، دبیر هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت در نشست خبری این رویداد که در محل تالار مشاهیر مجموعه تئاترشهر برگزار شد در رابطه با تغییرات این دوره از جشنواره گفت: تفاوت این دوره از تئاتر نسبت به دوره گذشته اضافه شدن بخش بین‌الملل بوده که در دو بخش از پیاده‌روی اربعین و دوم در گستره کشور‌های اسلامی خواهد بود. همچنین جشنواره تئاتر مقاومت امسال با تمرکززدایی در تمامی ایران و در استان‌ها شروع به کار خواهد کرد و زمان آن هم برخلاف زمان چند روزه تمامی جشنواره‌ها به‌صورت طولانی‌مدت بوده و از شهریورماه و پیاده‌روی اربعین شروع می‌شود و تا آذرماه ادامه خواهد داشت. جشنواره شش بخش دارد که بخش اول در اربعین و بخش‌های بعدی شامل تئاتر خیابانی، رادیو تئاتر، بخش صحنه‌ای و بخش بین‌الملل خواهد بود.
امین اشرفی، دبیر بخش اربعین جشنواره تئاتر مقاومت نیز گفت: این رویداد در جشنواره مقاومت سابقه ندارد، اما در دیگر نهاد‌ها به اشکال مختلف برگزار شده است، به همین دلیل با کمک و هم‌افزایی این نهاد‌ها برای شکل اجرایی این رویداد تصمیم گرفته شد در اجرا‌ها تأکید بر آیین‌های سوگواری در نقاط مختلف ایران و اقوام مختلف باشد و این موضوع را در اولویت قرار دهیم تا به زنده ماندن این آیین‌ها کمک کنیم. از نزدیک به ۱۰۰ کار شرکت‌کننده در این بخش ۱۴ اثر نهایی انتخاب شد که در این آثار دو اثر از عراق و دیگر آثار از استان‌های جنوبی کشورمان هستند.
سپس محراب محمدزاده، دبیر اجرایی جشنواره تئاتر مقاومت نیز در مورد روند اجرای این جشنواره تأکید کرد: ۷۰ درصد بودجه جشنواره برای تولید آثار نمایشی در نظر گرفته شده است. اضافه کردن بخش تله‌تئاتر به شکل تولیدی را در قالب جشنواره خواهیم داشت که برای اولین بار در این قالب رخ داده و این تولیدات با کمک صداوسیما و جهت پخش در شبکه‌های مختلف استانی و سراسری تولید شده‌اند. همچنین در بخش رادیو تئاتر تلاش داریم آثار علاوه بر جشنواره در صدای ملی هم حضور داشته باشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار