کد خبر: 1102898
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۲
رئیسی: بازسازی و تقویت روابط عربستان با ایران به‌نفع امنیت منطقه است رئیس‌جمهور ابتکارات و اقدامات عراق برای بهبود فضای همکاری میان کشور‌های منطقه بدون دخالت بیگانگان را در تقویت همگرایی منطقه‌ای مؤثر توصیف کرد و گفت: بازسازی و تقویت روابط عربستان با ایران به‌نفع امنیت منطقه است.
سرویس سیاسی جوان آنلاین: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی شامگاه دوشنبه در دیدار «فؤاد حسین» وزیر امور خارجه عراق با بیان اینکه برقراری امنیت و ثبات در عراق تنها از طریق گفتگو بین همه جریان‌های سیاسی این کشور، بر مبنای قانون اساسی و به‌منظور تفاهم بر سر تشکیل دولت جدید برای رفع مشکلات ملت عراق میسر است، تأکید کرد: پایگاه مرجعیت در این رابطه نقش بسیار مهمی دارد.

رئیس جمهور در ادامه سخنانش با قدردانی از رایزنی‌های دولت عراق درباره امور منطقه‌ای افزود: ابتکارات و اقدامات عراق برای بهبود فضای همکاری میان کشور‌های منطقه بدون دخالت بیگانگان، در تقویت همگرایی منطقه‌ای مؤثر خواهد بود.

رئیسی پنج دور گفتگو بین ایران و عربستان با وساطت عراق را مفید توصیف و تأکید کرد که با تکمیل اجرای توافقات قبلی، مسیر برای ارتقای تعاملات هموار می‌شود.

رئیس شورای‌عالی امنیت ملی همچنین گفت: بازسازی و تقویت روابط عربستان با ایران به‌نفع امنیت منطقه است.

«فؤاد حسین» وزیر امور خارجه عراق نیز در این دیدار از حمایت‌های مستمر و قاطع جمهوری اسلامی ایران از برقراری ثبات و امنیت در عراق و نیز تکمیل روند سیاسی تشکیل دولت جدید در این کشور قدردانی و بر تداوم نقش‌آفرینی دولت عراق در راستای بهبود روابط ایران و عربستان تأکید کرد و در این رابطه گزارشی مفصل ارایه داد.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار