کد خبر: 1102862
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۴
رونمایی از کتاب رسانه ایران در مشهد با حضور رئیس سازمان بسیج رسانه کشور کتاب "رسانه‏‌ایران، ۱۱۰ نکته رسانه ای برای مدیران عالی رتبه" در مشهد رونمایی شد.

عباس محمدیان رئیس بسیج رسانه کشور ظهر امروز در مراسم رونمایی از کتاب رسانه ایران در مشهد با بیان اینکه امروز عصر انقلاب فناوری، رشد و نمو رسانه‌ها است، اظهار کرد: در تاریخ حیات بشری آنچه که ماندگار بوده و هیچ جایگزینی برای آن تعریف نشده، کتاب است.

وی تصریح کرد: از صدر اسلام با نزول قرآن کریم تا به امروز هر آنچه که در جهان اتفاق افتاده است همه رسانه ای بوده است. به عبارت دیگر از ظرفیت رسانه برای بیان و تبلیغ دین اسلام استفاده شده است.

رئیس بسیج رسانه کشور با اشاره به رکورد مطالعه در جامعه، ابراز کرد: باید به مسئله کتاب وکتابخوانی و عوامل عدم پیشرفت در این حوزه توجه بیشتری داشته باشیم، عوامل را شناسایی و رفع کنیم. بطور قطع یکی از مهمترین دلایل آن، فقر محتوایی است. در این برهه از زمان که رشد و شکوفایی اندیشه‌های نوین را داریم، استفاده از کتابهای نوین با توجه به پیشرفتها یکی از عوامل موثر در افزایش سرانه مطالعه است.

محمدیان عنوان کرد: کتابی ماندگار است که بتواند نیاز دانشی مخاطب را برطرف کند چرا که همگان به این امر معتقد هستیم که کتاب، اعجاز قرن است. هر فردی با هر اندیشه و مکتبی می تواند با یک کتاب خوب و غنی در جامعه خود عامل پیشرونده باشد.

وی با بیان اینکه کتاب ابر رسانه امروز است، افزود: امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران و خون شهیدان شاهد شکست قلم و پایان حاکمیت تبلیغاتی غرب هستیم. تمامی دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی در واقع مظهر قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و آنچه که باعث افزایش این قدرت می‌شود، مسئولین هستند.

وی ظرفیت نهادهای مردمی را در پیشرفت امور مهم خواند و گفت: امروز کشور ایران با یک بلوغ فکری و همگام با شعار «ما می‌توانیم» می‌تواند پیشرو در عرصه تولید محتوا در قالب کتاب باشد. در عصر امپریالیسم غربی، غول‌های رسانه ای با صرف هزینه و راه اندازی جنگ نرم قصد نفوذ و صدمه زدن به بدنه نظام را دارند. حال در دموکراسی اداری این وظیفه مسئولین است که با توجه به زمانه و درک ظرفیت قدرت و جهش نهادهای مردمی که مستقل و آگاه هستند، با این جریان مقابله کنند.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار