کد خبر: 1102581
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۹
رئیس سازمان فضایی ایران: ساخت منظومه ماهواره‌های اینترنت در دستور کار است رئیس سازمان فضایی ایران گفت: این سازمان براساس برنامه 10 ساله فضایی کشور، برای فراهم کردن زیرساخت اینترنت ماهواره‌ای، ساخت منظومه ماهواره‌های اینترنت را در دستور کار دارد.
حسن سالاریه معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت وگو با خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که سازمان فضایی ایران در بحث اینترنت ماهواره ای چه اقداماتی را در دستور کار دارد؟ گفت: در سازمان فضایی به عنوان زیرساخت حوزه اینترنت فضایی ورود می کنیم و بخش رگولاتوری (تنظیم گری) در این حوزه بر عهده ما نیست.

رئیس سازمان فضایی ایران افزود: در بخش زیرساخت منظور ساخت ماهواره های اینترنت است که در برنامه ما به صورت منظومه در حال پیگیری است.

وی تاکید کرد: در برنامه 10 ساله فضایی مسیر کاملا مشخصی درباره منظومه ماهواره های اینترنت دیده شده است.

رئیس سازمان فضایی ایران ادامه داد: این برنامه در حال حاضر در فاز امکان سنجی است و ان شالله پس از تکمیل این فاز، ماهواره های منظومه حداقلی narrow band یا به اصطلاح IOT (اینترنت اشیاء) داریم و پس از آن به سراغ broadband و اینترنت می رویم.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار