کد خبر: 1072225
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
دنیا حیدری

تناقضات گفتاری وزیر ورزش در زمینه باشگاه پرسپولیس و اظهارات جدید او در خصوص رئیس مجمع این باشگاه، سؤالات و ابهامات بسیاری را در پی داشته است. پرواضح است که سجادی، وزیر ورزش است، نه وزیر پرسپولیس. البته این را هم خودش در واکنش به گله‌های سرمربی سرخپوشان به زبان آورده بود، اما آنچه گاهی از زبان او یا اطرافیانش شنیده می‌شود با ادعایی که مطرح شده مغایرت دارد.
بعد از آنکه ذوالفقارنسب، مشاور سجادی مدعی شد وزیر ورزش بیشترین ساعات شبانه‌روز را پیگیر مسائل پرسپولیس است و در راستای حل و فصل مشکلات آن‌ها تلاش می‌کند، حالا نوبت به خود سجادی است که با گفتن اینکه من شبانه‌روزم را گذاشته‌ام و در خدمت باشگاه پرسپولیس بودم تا تعهدات را انجام دهیم همه را بابت این دوگانگی و تناقض در گفتارش متعجب می‌کند.
صدالبته که هواداران پرسپولیس انتظار دارند مشکلات و مسائل این تیم هرچه زودتر رفع و رجوع شود و تکلیف مدیریت آن، به خصوص حالا که زمان سرپرستی صدری هم به پایان رسیده روشن شود. با این حال اینکه وزیر ورزش بخواهد شبانه‌روزش را بگذارد برای حل تنها یکی از معضلات این تیم (پرونده کالدرون) خیلی قابل هضم نیست، آن هم در شرایطی که ورزش ایران سال آینده بازی‌های آسیایی را پیش‌رو دارد و با توجه به عدم برچیده شدن بساط کرونا، مسیر آماده‌سازی برای حضور پرقدرت در این رقابت‌ها بی‌شک از همیشه ناهموارتر و کار نسبت به سابق سخت‌تر است و به همان اندازه نیز وظیفه وزیر ورزش برای مهیا کردن شرایط سنگین‌تر. اما با توجه به صحبت‌های مشاور وزیر و شخص سجادی گویا تمام ذهن وزیر ورزش معطوف به پرسپولیس است، نه کل مجموعه ورزش کشور که این روز‌ها مشکلات عدیده‌ای دارد برای بررسی و رسیدگی!
اما مسئله وقتی جالب‌تر می‌شود که با وجود تمام این صحبت‌های مطرح شده در خصوص گذاشتن وقت برای حل و فصل مشکلات باشگاه پرسپولیس، نه فقط پرونده کالدرون برای باز شدن پنجره نقل و انتقالات باشگاه به سرانجام نرسیده که مدیریت باشگاه نیز همچنان بلاتکلیف یک تصمیم برای مشخص شدن رأس هرم است!
در این وانفسا، اما سجادی با بیان اینکه دو رئیس مجمع (رحیمی وزیر دادگستری و خاندوزی وزیر اقتصاد) باید در جلسه‌ای مشترک در مورد پیشنهاد هیئت مدیره برای مدیریت باشگاه تصمیم‌گیری کنند باز هم تعجب همگان را برانگیخت، وقتی طی سال‌های اخیر اذهان عمومی وزیر ورزش را به عنوان رئیس مجمع سرخابی‌های پایتخت می‌شناسد، اما حالا با نام‌هایی دیگر مواجه می‌شود. مسئله‌ای که نه فقط باعث سردرگمی شده که ابهامات و سؤالات متعددی را به میان آورده است.
طبق گفته‌های سجادی، نه وزیر ورزش که وزیر دادگستری و اقتصاد، رؤسای مجمع باشگاه پرسپولیس هستند که در این صورت باید نگاه‌ها به دو وزارتخانه دیگر باشد برای مشخص شدن تکلیف مدیریت سرخپوشان، نه وزارت ورزش و این در حالی است که وزیر ورزش بار‌ها تأکید کرده که نقض نظارتی دارد، اما در صورتی که سجادی رئیس مجمع پرسپولیس نباشد دلیلی برای نظارت از سوی او در انتخاب مدیرعامل جدید وجود ندارد. همانطور که دلیلی ندارد وزیر ورزش شبانه‌روزش را بگذارد برای حل مشکلات یک باشگاه و بی خیال بقیه ورزش شود، آن هم وقتی ورزش، مشکلات و مسائلی به مراتب مهم‌تر و حائز اهمیت‌تر دارد.
آنچه این روز‌ها از وزیر ورزش و اطرافیانش شنیده می‌شود همگان را سردردگم کرده و ابهامات بسیاری را پیش کشیده است. اما آنچه مسلم است انتظار می‌رود که نگاه وزیر تنها روی یک تیم و یک باشگاه خیره نماند و، چون پدری دلسوز کل مجموعه ورزش کشور را زیر چتر حمایتی خود بگیرد و شبانه‌روزش را روی حل مشکلات تمامی رشته‌های ورزشی و ورزشکاران آن بگذارد و وقت خود را تنها معطوف به پرسپولیس نکند. هرچند با وجود آنچه در خصوص این حجم از توجه گفته می‌شود، مشکلات و معضلات این باشگاه کمافی‌السابق به قوت خود باقی است!

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار