فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: ۶ بهله پرنده شکاری بالابان، که توسط ماموران مرزبانی در مرز دوغارون شهرستان تایباد کشف شده بود، روز شنبه در دامان طبیعت این منطقه رها شد. ابوالفضل شعبانی افزود: این پرندگان، که جزو گونه های در معرض انقراض محسوب می شوند، بعد از چند روز تیمار و نگهداری توسط دوستداران محیط زیست به دامن طبیعت بازگردانده شدند.
وی ادامه داد: پرندگان مزبور در ۷۲ ساعت گذشته در گذرگاه زمینی دوغارون از قاچاقچیان پرنده کشف شده بودند و در این ارتباط یک راننده ایرانی که بالابان ها را داخل خودرو مسافربری جاسازی کرده بود، دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: طبق قانون شکار و صید، اقدام به زنده گیری و وارد آوردن ضرر و زیان به محیط زیست از طریق شکار هر قطعه بالابان ۲ میلیارد ریال جریمه نقدی و به تشخیص قاضی تا سه سال حبس در پی دارد.