کد خبر: 1064793
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
تهیه‌کننده سینما در گفتگو با «جوان»:
دیگر نمی‌شود به سریال‌ها آب بست دیگر زمان اینکه داستان ۹۰دقیقه‌ای را آب ببندند و برای چند قسمت آماده کنند، گذشته است و مخاطب فقط تا جایی سریال را دنبال می‌کند که کشش دارد و بعدش را اصلاً نگاه نمی‌کند.

دیگر زمان اینکه داستان ۹۰دقیقه‌ای را آب ببندند و برای چند قسمت آماده کنند، گذشته است و مخاطب فقط تا جایی سریال را دنبال می‌کند که کشش دارد و بعدش را اصلاً نگاه نمی‌کند.
حسن توکل‌نیا، تهیه‌کننده سینما با بیان این مطلب به «جوان» گفت: سواد سینمایی مخاطب روز به روز بالا می‌رود و تولید سریال برای نسل جدید را سخت‌تر می‌کند. اگر یک سریال نما‌های اضافی داشته باشد یا دیالوگ‌های ضعیف ارائه بدهد، مخاطب آن را پس می‌زند.
وی عنوان کرد: نباید، چون یک ایده قبلاً جواب داده، باز برای ساخت یک سریال سراغ همان ایده رفت. اینکه گاهی با یک تیم ثابت، سریال‌هایی مشابه تولید می‌کنند واقعاً دردی را دوا نمی‌کند. عجیب است که میزان مخاطبان چنین سریال‌هایی هر دفعه، افت می‌کند ولی باز همان تیم ثابت است که کار را ادامه می‌دهد. باید جلوی این روند گرفته شود و از سازنده خواست روش را تغییر دهد.
تهیه‌کننده «پاتک» و «خط آتش» افزود: دیگر زمان اینکه داستان ۹۰ دقیقه‌ای را آب ببندند و برای بیست و چند قسمت آماده کنند، گذشته است و مخاطب فقط تا جایی سریال را دنبال می‌کند که کشش دارد و بعدش را اصلاً نگاه نمی‌کند. بهترین سریال‌های تلویزیون آن‌هایی هستند که فیلمنامه کامل دارند و با فیلمنامه کامل کلید می‌خورند. اگر سریال‌ها را با متن آماده شروع کنند، خیلی بهتر جواب می‌دهد.
این تهیه کننده درباره برخی حواشی که برخی سریال‌ها درباره مسئله ممیزی با آن مواجه می‌شوند، توضیح داد: واقعیت آن است که بخش عمده سریال‌سازان، خط قرمز‌ها را می‌دانند و برای همین سعی می‌کنند سریال‌هایی بسازند که با کمترین ممیزی روی آنتن برود ولی گاهی هم به خاطر سختگیری ممیزان یا تازه‌کاری سازندگان، حجم تعدیل بالاتر می‌رود.
این تهیه‌کننده درباره نقش ممیزی در ایجاد حاشیه حول سریال‌ها گفت: به هر حال برخی هستند که حتی ممیزی‌های ساده را عاملی می‌کنند برای فضاسازی حول محصول خود که یک روند تبلیغاتی است ولی برخی نیز بی‌دلیل گرفتار حاشیه می‌شوند، یعنی خودشان ذاتاً دوست ندارند درگیر سروصدا شوند ولی شرایط خلاف میل‌شان پیش می‌رود.
تهیه‌کننده «کاغذ بی‌خط» در ادامه عنوان کرد: سریال‌سازان باید به سمت ارائه تصاویری واقعی از جامعه باشند و چه در نوع زیست کاراکتر‌ها و چه در مشکلات و مسائل پیش آمده برای شخصیت‌های داستان، بالاترین درصد واقع‌گرایی را در نظر بگیرند تا مخاطب یک لحظه از سریال غافل نشود.
توکل‌نیا ابراز امیدواری کرد: خودم در کار تولید تا به متن تازه‌ای نرسیده‌ام، محصولی را تولید نکرده‌ام و به همه علاقه‌مندان نیز همواره توصیه کرده‌ام طرحی نو دراندازند. در سریال‌سازی باید خیلی دقت شود که با طرح و نگاه به‌روز و نو و‌تر و تازه، آثار استاندارد تولید کرد تا اعتماد مخاطب به رسانه‌های داخلی افزایش یابد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار