کد خبر: 1327598
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۴
پول زائرانی که زمینی از عربستان بازگشتند پس داده شد سازمان حج و زیارت اعلام کرد وجوه مازاد حج تمتع ۱۴۰۴ به ۴۵۲۶ زائر که بازگشت آنها به ایران با جنگ ۱۲ روزه و تعلیق پرواز‌ها همزمان شد، برگردانده شد. بازگشت این زائران، از طریق عراق، و زمینی انجام شد.

جوان آنلاین: بنابر اعلام سازمان حج و زیارت، مابه‌التفاوت هزینه سفر حج تمتع سال ۱۴۰۴ را به حساب زائرانی که به‌صورت کاملاً زمینی از عربستان به کشور بازگشته‌اند، واریز کرد.

به گزارش ایسنا، سازمان حج و زیارت یادآور شد: «در پی حوادث روز‌های پایانی موسم حج ۱۴۰۴ و حمله رژیم صهیونیستی به کشور که منجر به لغو تمامی پرواز‌های داخلی و خارجی شد، روند بازگشت زائران ایرانی از سرزمین وحی با چالش‌هایی روبه‌رو شد.

با این حال، با تلاش شبانه‌روزی خادمان حجاج در سازمان حج و زیارت، و با همکاری مسئولان عربستان و دولت عراق، تمام زائران در قالب بسته‌های ترکیبی هوایی–زمینی از طریق فرودگاه عرعر و مسیر زمینی عراق، ضمن زیارت عتبات عالیات، به میهن اسلامی بازگشتند.

بازگشت کاروان‌ها طبق برنامه زمان‌بندی انجام شد و با وجود شرایط خاص و فضای جنگی منطقه، هیچ مانع جدی در انتقال زائران پیش نیامد، هرچند خستگی مسیر طولانی و برخی تأخیر‌ها در تحویل جامه‌دان‌ها اجتناب‌ناپذیر بود.

در میان زائران، تعداد ۴۵۲۶ نفر از حجاج کشور با درخواست جمعی کاروان خود، به‌صورت کاملاً زمینی از مکه تا ایران بازگشتند.

سازمان حج و زیارت به‌منظور رعایت عدالت و شفافیت مالی، مابه‌التفاوت هزینه این گروه را که جمعاً بالغ بر ۹۶ میلیارد تومان است، به حساب آنان واریز کرده است.

این زائران شامل یک کاروان از ایلام، یک کاروان از تهران، دو کاروان از فارس، دو کاروان از لرستان و ۲۹ کاروان از استان خوزستان بوده‌اند.

حمیدرضا محمدی، معاون توسعه سازمان حج و زیارت، در توضیح این خبر اظهار کرد: «میزان پرداختی به هر یک از زائران بین ۱۹ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان تا ۲۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بوده است. این اقدام در راستای تحقق سیاست شفافیت مالی و امانت‌داری نسبت به وجوه حجاج انجام گرفت.»

معاون سازمان حج و زیارت افزود: «با وجود دشواری‌های ناشی از شرایط منطقه و محدودیت‌های پروازی، خوشبختانه تمامی زائران با کمترین دغدغه و بدون آسیب به کشور بازگشتند. البته تصمیم بازگشت کاملاً زمینی برخی کاروان‌ها با درخواست خود آنان انجام شد.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار