کد خبر: 1059626
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۶
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل:
شرایط بسیار وخیم کرونایی گریبانگیر استان اردبیل است رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و 21 خانواده اردبیلی داغدار شدند.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، شهرام حبیب‌زاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی شبانه‌روز گذشته ۱۶۱ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و متأسفانه ۲۱ نفر بر اثر این بیماری جان باختند.

وی خاطر نشان کرد: در همین مدت خوشبختانه ۱۵۰ بیمار مبتلا به کرونا نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل ادامه داد: شمار کل بیماران بستری مبتلا به کرونا در استان اردبیل به ۸۶۴ نفر رسید که از این تعداد ۱۲۱ بیمار بدحال در بخش ICU تحت مراقبت ویژه قرار دارند.

وی با تاکید بر ادامه استفاده مردم از ماسک گفت: عبور از موج پنجم بیماری کرونا نیازمند رعایت دقیق نکات بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و پرهیز از حضور در تجمعات و دورهمی‌ها است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل با اشاره به روند واکسیناسیون کرونا تصریح کرد: تاکنون در استان اردبیل ۳۵۱ هزار و ۷۰۲ دُز واکسن تزریق شده که از این مقدار ۲۷۷ هزار و ۲۶۶ دُز مربوط به نوبت اول و ۷۴ هزار و ۴۳۶ دُز مربوط به نوبت دوم واکسیناسون است.

هم‌اکنون شهرستان‌های اردبیل، مشگین‌شهر، گرمی، خلخال، پارس‌آباد، سرعین و اصلاندوز در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر) و شهرستان‌های بیله‌سوار، نمین، کوثر و نیر در وضعیت نارنجی(پرخطر) قرار دارند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها