آسیب مواد نگهدارنده خوراکی‌ها به سیستم ایمنی بدن
کد خبر: 1042926
لینک کوتاه: https://www.Javann.ir/004NJO
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶
در مطالعه اخیر، تاثیر مضر مواد افزودنی شیمیایی به مواد غذایی بر سیستم ایمنی مورد بررسی قرار گرفته است.
سرویس جامعه جوان آنلاین: به نقل از مدیکال نیوز تودی، این مطالعه مقایسه نتایج آزمایش سم شناسی آزمایشگاهی با داده‌های حاصل از آزمایشات قبلی حیوانات و تحقیقات معتبر اپیدمیولوژیک بوده است.

نتایج نشان داد که یک ماده نگهدارنده غذایی رایج موسوم به tert-Butylhydroquinone (TBHQ) ممکن است بر عملکرد سیستم ایمنی بدن تأثیر منفی بگذارد.

مواد شیمیایی متداول مختلف ممکن است به سیستم ایمنی بدن آسیب رسانده و باعث اختلال در عملکرد آن شوند. این اثرات مضر ممکن است موقتی یا دائمی باشد. تأثیرات احتمالی ناشی از آسیب به سیستم ایمنی عبارتند از:

• حساسیت بیش از حد؛

• التهاب مزمن؛

• سرکوب سیستم ایمنی، یا اختلال در توانایی بدن برای مقابله با عفونت‌ها؛

• تحریک سیستم ایمنی که می‌تواند از طریق واکنش‌های ایمنی باعث آسیب به بافت شود؛

• خودایمنی.

به طور خاص، اگر یک ماده سمی ناشی از آسیب به سیستم ایمنی بدن باعث تولید آنتی بادی‌های کمتری در بدن شود، می‌تواند بر مقابله با عفونت‌های فعال و محافظت در برابر عفونت‌های بعدی تأثیر بگذارد.

TBHQ یک ماده نگهدارنده رایج است که تولیدکنندگان از آن برای افزایش ماندگاری محصولات خود استفاده می‌کنند. طبق براوردها، این ماده نگهدارنده در حدود ۱۲۵۰ غذای فرآوری شده وجود دارد.

دکتر «اولگا نایدنکو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «داده‌های ما نشان می‌دهد که TBHQ ممکن است باعث تغییرات در عملکرد سیستم ایمنی شود.»

وی در ادامه می‌افزاید: «TBHQ بر چندین پارامتر سیستم ایمنی تأثیر گذاشته و موجب افزایش خطر توقف عملکرد سیستم ایمنی می‌شود.»
منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
عناوین پیشنهادی
آخرین اخبار