کد خبر: 982185
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۰
سرويس اقتصادی جوان آنلاين: ۴۰ واحد از بنگاه‌های مشکل‌دار، بنگاه‌هایی هستند که پس از واگذاری دچار مشکل شدند.
نگاهی به وضعیت بنگاه‌های مشکل‌دار نشان می‌دهد از هزار و ۲۸۱ بنگاه شناسایی شده در سطح کشور، ۵۰ درصد فعال، ۳۷ درصد نیمه فعال و ۱۳ درصد نیز تعطیل هستند و ۴۰ واحد از این بنگاه‌ها، پس از واگذاری دچار مشکل شده‌اند. به گزارش مهر، آمار بنگاه‌های مشکل‌دار در دوره‌های سه ماه یکبار توسط ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به‌روز‌رسانی می‌شود که بر‌اساس آخرین آمار مربوط به پایان شهریورماه، هزار و ۲۸۱ بنگاه مشکل‌دار در کشور شناسایی شده است. آمار این بنگاه‌ها «از نظر تعداد» به تفکیک ۳۱ استان کشور حاکی از آن است که استان هرمزگان با ۹۸ بنگاه مشکل‌دار در صدر بیشترین بنگاه‌های دارای مشکل قرار دارد.

طبق اطلاعات و آمار به دست آمده، از مجموع بنگاه‌های مشکل‌دار ۹۰ درصد بخش خصوصی، ۷درصد بخش تعاونی، ۲۰۵درصد دولتی و مابقی مربوط به سایر نهاد‌ها و دستگاه‌ها هستند. از نظر نوع فعالیت نیز، ۸۸ درصد از بنگاه‌های مشکل‌دار در حوزه صنعت، ۶ درصد در حوزه کشاورزی و ۶ درصد در حوزه خدمات فعالیت می‌کنند. در بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار که عمدتاً در سه فعالیت اقتصادی صنعتی، کشاورزی و خدماتی فعالیت می‌کنند، ۱۴۶ هزار نیروی کار مشغول به کار هستند در‌حالی‌که این تعداد در بنگاه‌های مشکل‌دار تا پایان خرداد ماه ۱۴۱ هزار و ۷۴ نفر بود.

اشتغال ۷۸ درصد کارگران بنگاه‌های مشکل‌دار با قرارداد موقت
از نظر نوع قرارداد نیروی کار مشغول در بنگاه‌های مشکل‌دار، آمار‌ها نشان می‌دهد ۷۸ درصد کارگران شاغل در این هزار و ۲۸۱ بنگاه شناسایی شده به صورت قرارداد موقت مشغول به کار هستند.
همچنین به لحاظ فعال یا راکد بودن بنگاه‌ها، بر‌اساس آمار استخراج شده ۵۰ درصد بنگاه‌های مشکل دار فعال هستند؛ ۳۷ درصد بنگاه‌های مشکل دار به صورت نیمه‌فعال به کار خود ادامه می‌دهند. در عین حال ۱۳درصد از این بنگاه‌ها تعطیل شدند. بر اساس این گزارش، در بین بنگاه‌های مشکل‌دار، فهرست بنگاه‌هایی مشاهده می‌شود که طی سال‌های گذشته واگذار شدند. طبق آمار به دست آمده حدود ۴۰ واحد از بنگاه‌های مشکل‌دار، آن دسته از بنگاه‌هایی هستند که پس از واگذاری به بخشی دچار مشکل شدند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار