کد خبر: 978609
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۲
فرسودگی ۳ هزار اتوبوس در تهران مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی شهر تهران با اشاره به افزایش تعداد مسافران اتوبوس با تغییر قیمت بنزین گفت: ۳ هزار اتوبوس پایتخت فرسوده است.
سرويس جامعه جوان آنلاين:  پیمان سنندجی مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی شهر تهران در گفتگو با فارس درباره تأثیر افزایش نرخ بنزین بر تعداد مسافران اتوبوس‌های پایتخت گفت: برای اینکه آمار دقیقی در این زمینه حاصل شود حدود یک ماه زمان می‌برد، ولی مشاهدات عینی نشان می‌دهد که آمار مسافران در همه خطوط به ویژه خط یک و ۷ افزایش یافته است.

وی افزود: خط یک مسیر آزادی ـ تهرانپارس و خط ۷ مسیر راه‌آهن ـ تجریش است که حدود ۲۰۰ اتوبوس در خط یک و بیش از ۲۲۰ اتوبوس در خط ۷ تا کنون جابه‌جایی مسافران را انجام داده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه حدود ۶ هزار اتوبوس در پایتخت وجود دارد، تلاش کرده‌ایم با نوسازی و اورهال کردن بخشی از اتوبوس‌های فرسوده افزایش خدمت‌رسانی به مردم را داشته باشیم، ولی لازم است که دولت تمهیدات بیشتری در این زمینه و ارائه اتوبوس‌های نو اختصاص دهد.

مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی شهر تهران با اشاره به اینکه میانگین عمر اتوبوس‌های پایتخت ۱۱ سال است، گفت: حدود ۳ هزار اتوبوس پایتخت فرسوده است و باید چاره‌ای برای رفع این مشکل اندیشید.

سنندجی گفت: البته در جلسه‌ای با سازمان شهرداری‌ها دستورالعملی تهیه شد که بر اساس مصوبات شورای اقتصاد، دولت پیگیری نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی از محل مابه‌التفاوت قیمت سوخت انجام دهد.
منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار