کد خبر: 97746
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۸۸ - ۰۶:۰۰
زهرا صادقیان
«مایلی کهن اسطوره فوتبال ایران است و به رشد فوتبال ایران کمک کرده.» فکر می‌کنید این جمله از دهان چه کسی بیرون آمده، قلعه نویی؟ کفاشیان یا... نه درست نیست.
این جدیدترین جملات افشین قطبی در وصف مایلی کهن است. همان کسی که هفته پیش باز هم بیانیه صادر کرد و فدراسیون و سرمربی تیم ملی را به طور کامل مورد لطف قرار داد. جناب سرمربی که این روزها به تمرین تیم‌های لیگ برتری می‌رود و تقریقاً از همه‌هم تعریف می‌کند، سری هم به تمرین سایپا زد. قطبی در این بازدید کلی از حاجی مایلی تعریف کرد که خب گفتیم عادت جدید جناب سرمربی است که سر تمرین هر تیمی می‌رود آن را تا حد بارسلونا بالا می‌برد. قطبی در سخنان جدیدش تیم‌های ملی را هم بی‌نصیب نگذاشته که هیچ مکان جدیدی را هم برای نظارت بر تمرینات رو کرده. قطبی گفته: «درست است که در تمرینات تیم‌های امید و زیر 17 سال حاضر نمی‌شوم اما از پنجره اتاقم آنها را زیر نظر دارم.» اما دو تا سؤال اول اینکه تا جایی که ما می‌دانیم تمرینات این تیم‌ها تا پنج‌شنبه تعطیل بود، در ثانی مگر تیم امید زیر پنجره اتاق قطبی تمرین می‌کند. والله ما که نفهمیدیم قطبی چه جوری از پنجره اتاقش تمرینات تیم‌های پایه را زیر نظر می‌گیرد! لابد با همان میکروسکوپ کذایی! می‌پرسید کدام میکروسکوپ؟
همان میکروسکوپی که به فرموده افشین‌خان قرار است با آن بازیکنان با استعداد را پیدا کند!
البته تقصیری هم ندارد. علی‌آبادی از سازمان رفته و سعیدلو آمده. قطبی به خوبی می‌داند رئیس جدید سازمان ورزش نظر چندان مساعدی روی او ندارد به همین خاطر سعی می‌کند برای نگه‌‌داشتن پست‌اش هر کاری بکند، از رفتن بر سر تمرین تیم‌ها، تا تعریف از بزرگ‌ترین منتقدانش. حق هم دارد او از تکرار روزهای بی‌کاری‌اش می‌ترسد؛ روزهایی که همراه با بانو در دوبی دنبال تیم می‌گشت. سیاست تازه جناب سرمربی نشان دهنده این است که او راه و رسم حضور در فوتبال ایران را یاد گرفته و می‌داند چطور باید در این فوتبال ماندگار‌ شد. البته شاید خیلی دیر شده باشد، شاید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار