کد خبر: 97232
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۸۸ - ۰۹:۵۷
به گزارش واحد مرکزی خبر،تیموری کرمانی مدیرعامل شرکت مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران در مصاحبه با خبرنگاران افزود :‌ آموزش و پرورش تاکنون 11 هزار و 917 دستگاه خودرو 4 نفره و 1489دستگاه ون درخواست کرده که کمتر از تعداد خودرویی است که ما پیش بینی کرده بودیم .
وی گفت : قیمت این سرویس بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر مبنای حرکت و تعداد مسافر است که در مقایسه با سال گذشته تغییری نکرده است .
مدیرعامل شرکت نظارت و مدیریت برتاکسیرانی شهر تهران درباره گلایه برخی از رانندگان که به اجبار اقدام به جا به جایی دانش آموزان می کنند افزود:‌ تاکسی، وسیله حمل و نقل عمومی است که باید در خدمت شهر باشد و نوع فعالیت ان را ما تعیین می کنیم .
وی با اشاره به نظارت دقیق بر فعالیت تاکسی سرویس های مدارس گفت: فعالیت ما هم در چارچوب قوانین و مقررات و ایین نامه وزارت کشور است که در مرداد ابلاغ شده و هم اکنون هماهنگی کامل با انجمن اولیا و مربیان و مسئولان آموزش و پرورش صورت گرفته و همه به این اعتقاد رسیده اند که از تاکسی استفاده کنند .


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار