کد خبر: 96156
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۶
پول مواد مصرفی را از پدرش می‌خواست
به گزارش «جوان آنلاین»، صبح روز بیست و هشتم مهر ماه 84 به افسرنگهبان کلانتری 126 تهرانپارس خبر داده شد که مرد 70 ساله‌ای به نام «احمد» در خانه مسکونی‌اش به قتل رسیده است. با اعلام این گزارش مأموران در محل حاضر شدند.
با اعلام این قتل به بازپرس ویژه قتل دادسرای جنایی، وی به اتفاق اکیپ جنایی پلیس آگاهی در محل حاضر شدند.
در بررسی‌های اولیه جسد «احمد» مشخص شد که وی بر اثر اصابت جسم سخت به سرش به قتل رسیده است. همچنین در تحقیقات بعدی از همسر مقتول وی «رضا» پسر 50 ساله‌اش را به عنوان قاتل پدرش معرفی کرد و گفت: از آنجایی که «رضا» به مواد مخدر اعتیاد شدید داشت بارها به زور پول موادمخدر مصرفی‌اش را از پدرش می‌گرفت تا اینکه روز حادثه پدرش دیگر حاضر نشد پول به او بدهد، به همین دلیل او با برداشتن چکش چند ضربه به سر پدرش زد و باعث قتل وی شد.
با اعلام این موضوع به دستور بازپرس پرونده «رضا» به اتهام قتل پدرش توسط کارآگاهان جنایی تهران دستگیر شد و در همان مراحل اولیه به قتل پدرش اعتراف کرد.
سرانجام با تکمیل تحقیقات و محاکمه متهم در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران قاضی عزیز محمدی، رئیس این شعبه با توجه به درخواست اولیای دم برای صدور حکم قصاص و با توجه به اعترافات متهم پس از شور با چهار مستشار دادگاه، متهم را به قصاص محکوم و رأی صادره از سوی شعبه 27 دیوان عالی کشور مورد تأیید قرار گرفت.
روز گذشته عصمت‌الله جابری، دادیار اجرای احکام دادسرای امور جنایی تهران با اعلام این مطلب افزود: اگر اولیای دم رضایت خود را اعلام کنند متهم قصاص خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار