کد خبر: 96104
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۲
فوتبال بامدادی استقلال و سایپا
سعید احمدیان :اگر با تساوی ناامیدکننده تیم ملی برابر ازبکستان از فوتبال زده شده‌اید و دیگر نمی‌خواهید فوتبال ببینید به شما توصیه می‌کنیم با فراموشی بازی شنبه شب، بازی‌های امشب لیگ‌برتر را از دست ندهید، ‌ذوب ـ پرسپولیس و استقلال ـ سایپا گل بازی‌های هفته پنجم لیگ است که می‌تواند دوباره هیجان و لذت دیدن فوتبال را به شما برگرداند. ‌شک نکنید!
ذوب‌ ـ پرسپولیس؛ همه نگاه‌ها به فولادشهر
علیرضا فغانی در حالی امشب سوت آغاز بازی ذوب‌ و پرسپولیس را در فولادشهر می‌زند که چشم امید تیم‌های بالای جدولی به قرمزهاست تا با متوقف کردن ذوبی‌ها، ‌اصفهانی‌ها را از صدر جدول به زیر بکشند. ‌شاگردان منصور ابراهیم‌زاده همانند فصل گذشته در لیگ پنجم هم خودشان را به عنوان یک پای قهرمانی مطرح کرده‌اند و تا پایان هفته چهارم با 10 امتیاز صدرنشین لیگ هستند. ‌منصور ابراهیم‌‌زاده در بازی امشب محمدرضا خلعتبری را که گربه سیاه پرسپولیسی‌ها است در اختیار ندارد. ‌خلعتبری ‌که 4 هفته گذشته مانند همیشه از مهره‌های تأثیرگذار ذوب‌بوده، ‌بازی امشب را به علت مصدومیت از دست داده و از روی سکوها نظاره‌گر بازی تیمش خواهد بود.
آمار فوق‌العاده تنها یک باخت در 30 بازی ذوبی‌‌ها در فولادشهر از آذر 86 نشان می‌دهد که این تیم در خانه به کمتر تیمی باج می‌دهد و تنها ابومسلم بوده که توانسته است طی دو سال اخیر ذوب را در فولادشهر شکست بدهد. ‌فولادشهر هر چقدر برای ذوبی‌ها خوش‌یمن است برای پرسپولیسی‌ها بدیمن است. ‌پرسپولیس در حالی امشب برای یازدهمین بار در فولادشهر به میدان می‌رود که هواداران قرمزها از این ورزشگاه خاطرات خوبی ندارند. ‌سرخ‌پوشان اولین بار در فصل 78 و لیگ آزادگان در این ورزشگاه با ذوب‌ دیدار کردند و از آن زمان تاکنون طی هفت بازی مقابل ذوب، ‌5 شکست، ‌یک تساوی و تنها یک برد به دست آورده‌اند که به هیچ عنوان آمار خوبی نیست. ‌اینک پرسپولیسی‌ها پس از برگزاری اردوی 5روزه در امارات به گفته کرانیکار در آمادگی کامل به سر می‌برند. ‌سرمربی کروات قرمزها که کم‌کم با چم و خم کار در فوتبال ایران آشنا می‌شود وعده اولین شکست ذوب آهن را داده است. ‌
شیث رضایی، ‌وسلی تیاگو و محسن خلیلی غایبان پرسپولیس در این بازی هستند. ‌سرخپوشان که در هفته چهارم صبا را شکست دادند روند رو به رشدی در هفته‌های گذشته داشته‌اند و ‌هواداران‌شان را امیدوار کرده‌اند که با ادامه این روند کابوس فصل قبل را به دست فراموشی بسپارند.
استقلال ـ سایپا؛ دو قدم مانده به صبح
محمد مایلی‌کهن و استقلال دوباره به هم رسیدند آن هم 4 ماه پس از بازی جنجالی استقلال و سایپا در 27 فروردین امسال. مایلی‌کهن که این روزها آرام‌تر از گذشته به کارش ادامه می‌دهد هرگز آخرین بازی دو تیم را فراموش نخواهد کرد. ‌آن روز برخی تماشاگران استقلال به مایلی‌کهن که به تازگی حکم سرمربیگری تیم ملی را گرفته بود فحاشی کردند تا سرمربی وقت تیم ملی و سایپا پس از بازی در اقدامی غیرمنتظره، ‌با صدور بیانیه‌هایی عجیب و دور از انتظار جواب این حرکت تماشاگران را بدهد و در نهایت از تیم ملی هم کنار گذاشته شود. ‌از دیگر نکات حاشیه‌ای این بازی برگزایر مسابقه در ساعت 22:30 دقیقه است که در طول هفته گذشته بارها با اعتراض شدید استقلالی‌ها روبه‌رو شد. ‌اما صمد مرفاوی بدون توجه به این حاشیه‌ها، تیمش را آماده این بازی کرده است. ‌آبی‌ها که در آخرین بازیشان قبل از رویارویی با سایپا مقابل ملوان نتیجه‌ای بهتر از تساوی به دست نیاوردند در این دیدار به دنبال برد هستند تا همچنان جزو مدعیان لیگ پنجم باشند.
خستگی ملی‌پوشان استقلال و مصدومیت‌ روان‌خواه و صادقی از جمله مشکلاتی است که صمد در آستانه بازی امشب با آن دست و پنجه نرم می‌کند. ‌طالب‌لو، ‌برهانی، ‌کاظمی و حیدری تنها 24 ساعت قبل از بازی امشب به اردوی استقلال اضافه شده‌اند و این مسأله صمد را نگران کرده که شاگردان ملی‌پوش او به علت خستگی، ‌از روزهای خوبشان به دور باشند. ‌
در آن سوی میدان، سایپا با محمد مایلی‌کهن برخلاف پیش‌بینی‌ها جز بازی آخر، ‌(باخت برابر پیکان) چهار هفته ابتدایی لیگ را با نتایج قابل قبولی پشت سر گذاشته. نکته جالب دیگر درباره بازی دو تیم این‌که، مایلی‌کهن امشب در حالی روی نیمکت سایپا می‌نشیند که تاکنون در دوران مربیگری‌اش حتی یک برد هم مقابل استقلال به دست نیاورده و این می‌تواند آبی‌ها را امیدوارتر از قبل کند!
فولاد ـ سپاهان؛ نبرد لوکا و امیر
نتایج ناامیدکننده فولاد در چهار هفته ابتدایی لیگ، داد اهوازی‌ها را در آورده است. لوکا خوب می‌داند فرصت چندانی برای احیای تیمش ندارد و شیشه عمرش به نتایج فولاد در بازی‌های آینده بسته است. ‌به همین خاطر او حساب ویژه‌‌ای روی بازی امشب با سپاهان باز کرده است.
در طرف مقابل سپاهان در سومین بازی خارج از خانه‌اش امشب در اهواز به میدان می‌رود. ‌آنها در دو بازی خارج ازخانه قبلی به استقلال و مقاومت باخته‌اند و امشب برای اثبات این موضوع که سپاهان در بیرون از اصفهان هم تیم خوبی است به میدان می‌روند قلعه‌نویی هم مانند مرفاوی با خستگی ملی‌پوشانش روبه‌رو است ولی در عین حال بازگشت توره اندکی از دغدغه‌های امیر کاسته است.
دوشنبه - 16/6/88
ذوب آهن - پرسپولیس، ‌ساعت 20:30 ، ‌ورزشگاه فولادشهر اصفهان
فولاد - سپاهان، ‌ساعت 21، ‌ورزشگاه تختی اهواز
پیکان - تراکتورسازی، ‌ساعت 21، ‌ورزشگاه شهیدرجایی قزوین
راه آهن - استیل آذین، ‌ساعت 21، ‌ورزشگاه اکباتان
مقاومت سپاسی - ملوان، ‌ساعت 21، ‌ورزشگاه حافظیه شیراز
صبای قم - مس، ‌ساعت 21، ‌ورزشگاه یادگار امام(ره) قم
استقلال - ‌سایپا، ‌ساعت 22:30 ، ‌ورزشگاه آزادی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار