کد خبر: 95692
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۶
علی عباسپور تهرانی فرد افزود: آنچه که از سوی کشاورز ارائه شد برنامه نیست و همان مطالب تکراری وزاری قبلی درباره اقداماتی که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد، است.
این اظهارات در حالی از سوی عباسپور بیان می شود که سوسن کشاورز برنامه های خود را برای تصدی در آموزش و پرورش به شکل یک دفترچه 19 صفحه ای ارائه کرده است که در 7 صفحه ابتدایی آن به سوابق اجرایی خود اشاره کرده و در 9 صفحه باقی مانده فلسفه وجودی آموزش و پرورش، مسائل فراروی نظام آموزش و پرورش کشور و راهکارها را تبیین کرده است.
کشاورز تایید و تصویب نهایی اسناد فلسفه تربیت و رهنامه و سند ملی از طریق مراجع ذیر ربط، افزایش اعتبار پژوهش در بودجه وزارت آموزش و پرورش، اصلاح نظام انتصابات به ویژه در حوزه مدیریت آموزش و پرورش با تاکید بر شایسته سالاری، اصلاح ساختار دوره های تحصیلی و تاکید بر قرار گرفتن دوره پیش دبستانی به عنوان دوره آموزش عمومی اجباری را برخی از راهکارهای برون رفت از مشکلات کنونی آموزش و پرورش عنوان کرده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار