کد خبر: 95431
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۹
جانشین پلیس آگاهی ناجا خبر داد
مقتولان این جنایت زنان 20 تا 30 ساله بودند که از منزل خارج شدند، اما دیگر برنگشتند و چند روز پس از ناپدید شد‌نشان اجساد آنها در حاشیه شهر کشف شد.
به گزارش «جوان آنلاین»، جانشین پلیس آگاهی در این باره گفت:‌تیمی از کارآگاهان به ماهشهر اعزام شدند تا عامل این جنایت را شناسایی کنند. سرهنگ رجبی افزود: تجسس‌های پلیس برای دستگیری قاتل سه ماه طول کشید تا اینکه ساعت 3 بامداد دهم شهریور مردی 34 ساله به نام «حکیم» در منزل مسکونی‌اش در ماهشهر دستگیر و مشخص شد که متأهل و دارای سه فرزند است، شغل او برقکار بوده و در منازل مردم کار می‌کرد و از وضع مالی معمولی برخوردار بوده و هیچ سابقه قبلی نیز نداشته است.
به گفته جانشین پلیس آگاهی کشور، عامل قتل‌های سریالی ماهشهر پس از دستگیری به جرائم ارتکابی اعتراف و با گذشت دو روز، به علت ایست قلبی در زندان فوت کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار