کد خبر: 929533
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹
معاون رئیس‌جمهور گفت: برآورد‌های ما نشان می‌دهد که قیمت ارز باید در زیر هفت هزار تومان قرار گیرد.
جوان آنلاین: معاون رئیس‌جمهور گفت: برآورد‌های ما نشان می‌دهد که قیمت ارز باید در زیر هفت هزار تومان قرار گیرد.

جمشید انصاری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور در جلسه شورای اداری کردستان با اشاره به نوسانات قیمت ارز گفت: از بحران تغییرات قیمت ارز در حال عبور هستیم، برآورد‌های ما نشان می‌دهد که قیمت ارز باید در زیر هفت هزار تومان قرار گیرد.

وی افزود: توقع این بود که شرکت‌های بزرگ ما و هم بخش خصوصی در استفاده ارز به منافع ملی بیش از منافع زودگذر خود توجه داشته باشند. متاسفانه بخش خصوصی و شرکت‌های وابسته به نهاد‌های عمومی خیلی ملاحظه محدودیت‌ها را نکردند و در شرایط دشوار کشور با سیاست‌های دولت همراه نبودند.

معاون رئیس‌جمهور گفت: علیرغم تمهیداتی که انجام خواهیم داد، تحریم‌ها در تخصیص میزان منابع و بودجه دستگاه‌ها بی‌تاثیر نخواهد بود. چارچوب‌هایی برای صرفه‌جویی در کشور از سوی دولت ابلاغ خواهد شد و مدیران دستگاه‌های اجرایی باید آن را با دقت و وسواس رعایت کنند.

وی اضافه کرد: دوره نخست تحریم‌های آمریکا علیه کشورمان مرداد ماه آغاز شد و مرحله بعد هم ۱۳ آبان آغاز می‌شود اگر با تصمیم و سیاست‌های اتخاذ شده از این شرایط عبور کنیم آمریکا به این نتیجه خواهد رسید که این اقدامش تاثیرگذار نیست.

منبع: تسنیم
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
قاسم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
0
0
واقعا؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار