کد خبر: 910639
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰
بسياري تبريك نگفتن «شينزو آبه» نخست‌وزير ژاپن به «هيروكازو كورئيدا» برنده نخل طلاي كن ۲۰۱۸ را به مضمون فيلم «دزدان فروشگاه» نسبت مي‌دهند.

به گزارش هاليوود ريپورتر، سينماي ژاپن در هفتادويكمين جشنواره فيلم كن توانست پس از سال‌ها دوباره نخل طلاي بهترين فيلم را با «دزدان فروشگاه» ساخته «هيروكازو كورئيدا» از آن خود كند اما در اتفاقي نادر «شينزو آبه» نخست‌وزير ژاپن هيچ واكنشي به كسب اين موفقيت براي سينماي ژاپن نداشت.
در اين ميان بسياري دليل بي‌اعتنايي نخست‌وزير محافظه‌كار ژاپن به اين موفقيت سينمايي را به پرداختن به مضمون «محروميت اجتماعي» در فيلم «دزدان فروشگاه» نسبت مي‌دهند. اين فيلم درباره خانواده‌اي است كه به اعمال بزهكارانه خُرد مي‌پردازند و به موضوع فقر در ژاپن اشاره دارد كه پيش‌تر به ندرت در سينماي اين كشور مورد توجه قرار گرفته است.
اين در حالي است كه مقامات ژاپني اغلب به سرعت از افتخارآفرينان عرصه‌هاي مختلف فرهنگي و ورزشي تقدير مي‌كنند، به عنوان مثال «شينزو آبه» در اكتبر سال گذشته و با اعطاي جايزه نوبل ادبيات به «كازوئو ايشي‌گورو» يك پيام تبريك رسمي منتشر كرد، با وجود اينكه «ايشي‌گورو» متولد بريتانياست، به زبان انگليسي مي‌نويسد و بسيار كم ژاپني بلد است. اولين‌بار و در سال ۱۹۵۴ «تينوسوكه كينوگاسا» براي فيلم «دروازه جهنم» نخل طلا را براي سينماي ژاپن كسب كرد و پس از آن «كوراساوا» در سال ۱۹۸۰ با فيلم «كاگموشا» اين جايزه را به خانه برد. «شوهي ايمامارو» نيز در سال‌هاي ۱۹۸۳ و ۱۹۹۷ با فيلم‌هاي «ترانه غم‌انگيزي از ناراياما» و «مارماهي» اين جايزه را به خود اختصاص داد تا مجموع جايزه‌هاي نخل طلاي ژاپني‌ها با نخل طلاي امسال فيلم «دزدان فروشگاه» به عدد پنج برسد.

مجموعه مناجات‌هاي محمد معتمدي منتشر شد
آلبوم «مناجات» تازه‌ترين اثر محمد معتمدي خواننده موسيقي ايراني، به مناسبت ماه مبارك رمضان منتشر و روانه بازار موسيقي كشور شد.
آلبوم مناجات اثر تازه‌اي است از محمد معتمدي و او اين اثر را به مناسبت ماه مبارك رمضان منتشر كرده است. اين آلبوم شامل 10 قطعه در دستگاه‌هاي موسيقي ايراني است. اشعار قطعاتی از شعراي بزرگي چون سعدي، هلالي جغتايي، جامي، مولوي، علامه فيض كاشاني، وحشي بافقي و حافظ انتخاب شده‌اند و اكثراً حال و هوايي مناجات‌گونه دارند. در اين اثر از ساز استفاده نشده و اشعار فقط به صورت آواز اجرا شده‌اند كه اين امر بر فضاي خاص عرفاني و معنوي اثر مي‌افزايد. «حمد و ثنا»، «مرهم»، «شهد شهادت»، «مقصود عاشقان دو عالم (آواز همايون)»، «دشتي (اي حيات دل هر زنده دلي)»، «بيات ترك (اي خدا اين وصل را هجران مكن)»، «آواز مخالف سه گاه»، «شعله گردان (آواز اصفهان)»، «گريبان چاك» و «در ميكده عشق» عناوين قطعات اين آلبوم هستند. آلبوم مناجات با همكاري مؤسسه آبي رود، مركز موسيقي رها و مؤسسه رهگذر هفت اقليم منتشر و روانه بازار موسيقي كشور شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار