حدادعادل:
راهی جز تکیه بر ظرفیتهای داخلی نیست
عضو هيئترئيسه جبهه مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي گفت: امريكا ميگويد ما از برجام خارج شدهايم اما آنها از اول هم داخل نشده بودند كه بخواهند خارج شوند.
غلامعلي حداد عادل در گفتوگو با فارس، با اشاره به خروج امريكا از برجام و سخنان رهبر معظم انقلاب درباره دشمني امريكا اظهار داشت: امريكا ميگويد ما از برجام خارج شدهايم اما ميتوان به يك معنا گفت آنها از اول هم داخل نشده بودند كه بخواهند خارج شوند. حداد عادل ادامه داد: ما بايد ظرفيتهاي كشور را بدون اتكا به بيگانه فعال كنيم و راهي غير از اين نداريم.
عضو هيئترئيسه جبهه مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي با اشاره به تأكيد رئيسجمهور براي ادامه برجام با كشورهاي اروپايي تصريح كرد: آنها نيز همينطور هستند، منتها ما از همكاري منطقي پا پس نميكشيم بهشرط آنكه تضمين داده شود تا نتيجه مانند امريكا نشود.
آثار اقتصادي ناشي از خروج امريكا از برجام كمترين ميزان خواهد بود
رئيس كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي گفت: آثار اقتصادي ناشي از خروج امريكا از برجام را كمترين ميزان ميدانيم زيرا كشور در سالهاي اخير ظرفيتهاي خوبي ايجاد و راهكارهايي را دنبال كرده است.
به گزارش ايسنا، محمدرضا پورابراهيمي در جلسه شوراي اداري شهرستان كرمان با اشاره به خروج امريكا از برجام اظهار كرد: در برجام توافقاتي كه داشتيم بر سه محور مهم از جمله مباحث بانكي، موارد مربوط به فروش نفت و بيمههاي حوزه حمل و نقل بينالمللي بود. وي افزود: از همان ابتدا در دولت قبل امريكا كارشكنيها آغاز شد و مفاد تعهدات اقتصادي را زير پا گذاشتند و كشورهاي ديگر را ترغيب به عدم همكاري با ما كردند. پورابراهيمي تصريح كرد: خروج امريكا به لحاظ انجام تعهدات چيزي را عوض نكرده اما ميتواند به اروپا فشار وارد كند كه بنا به تصريح مقام معظم رهبري در صورتي كه اروپاييها تضمين ندهند، چيزي به دنبال ندارد.
نماينده مردم كرمان و راور در مجلس شوراي اسلامي بيان كرد: آثار اقتصادي ناشي از خروج امريكا از برجام را كمترين ميزان ميدانيم زيرا كشور در سالهاي اخير ظرفيتهاي خوبي ايجاد و راهكارهايي را دنبال كرده است.
وي افزود: موضوعات ارزي ناشي از فضاي غيراقتصادي بوده و با اقتصاد ما تطابق ندارد و بخش عمده فضاي ارز عوامل غيراقتصادي است و بخش عمدهاي از التهابات به سوء مديريت بانك مركزي برميگردد كه به راحتي ميشود بخش عمدهاي از مسائل را در داخل كشور مديريت كرد.
پورابراهيمي در پايان با تأكيد بر اينكه تكليف ما با امريكا از ابتدا مشخص بود و كساني كه به اندازه سر سوزني دل در گرو ارتباط داشتند، جاي شك و شبههاي برايشان نماند، تصريح كرد: مطمئن هستيم از گردنههاي در مسير اقتصاد ايران كه سوءمديريتهاي داخلي و عوامل خارجي آن را ايجاد كرده، عبور خواهيم كرد.
سعيدي:
بدعهدي امريكا قابل پيشبيني بود
عضو فراكسيون اميد مجلس گفت: اكنون بهترين فرصت است كه تمام مردم ايران همدل و همزبان با يكديگر در مقابل بيعقلي ترامپ بايستند.
فاطمه سعيدي نماينده مردم تهران و عضو فراكسيون اميد مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با فارس، در پي خروج امريكا از برجام اظهار داشت: بايد ديد سياست ايران در مقابل اين بدعهدي چه خواهد بود.
وي افزود: اقدام امريكا از قبل هم قابل پيشبيني بود و همه دولتمردان و مردم ايران با توجه به رويه اقدامات ترامپ، پيشبيني ميكردند كه از برجام خارج شود. عضو فراكسيون اميد مجلس شوراي اسلامي همچنين يادآور شد: خارج شدن امريكا از برجام فكر نميكنم مشكل خاصي براي ايران به وجود آورد. سعيدي ادامه داد: اكنون بهترين فرصت است كه تمام مردم ايران همدل و همزبان با يكديگر در مقابل اين بيعقلي ترامپ بايستند.
وي همچنين عنوان كرد: به نظر من دولت آقاي روحاني با تدبير و اميدي كه در دل مردم دارد، از اين بحران هم عبور خواهد كرد.
سعيدي در ادامه افزود: اكنون بهترين وقت است كه يكصدا از جمهوري اسلامي ايران بلند شود و آن صداي همدلي و همراهي مردم با همديگر است و دوصدايي و چندصداييها اختلال ايجاد ميكند.
نماينده مردم تهران در مجلس در خاتمه تصريح كرد: همانگونه كه صحبتهاي آقاي روحاني هم بيانگر همين موضوع است، اميدواريم با تدبير ويژه دوباره اميد برگردد.