کد خبر: 894261
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی از افزايش 54 درصدي صدور مجوزهای تاسیس مراکز فرهنگی هنری در نقاط مختلف این استان خبر داد.

محسن شریفی گفت: 483 مجوز تاسیس کانون های تبلیغاتی، آموزشگاه های آزاد هنری و موسسات فرهنگی چند منظوره در دولت تدبیر و امید در این استان صادر شده، در حالی تا پایان فعالیت دولت دهم تنها 313 مجوز تاسیس مراکز فرهنگی هنری در استان صادر شده بود.

وی ادامه داد: شمار کانون های فرهنگی مساجد نیز در دولت تدبیر و امید در این استان به 550 مورد رسیده که از سال 92 تا کنون رشد 17 درصدی را تجربه کرده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی بیان کرد: تا پایان فعالیت دولت دهم، 42 کانون فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی از کتابخانه تخصصی برخوردار بودند در صورتی اکنون 110 کتابخانه در کانون فرهنگی هنری مساجد این استان فعال است.
وی با بیان اینکه فعالیت های قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در پنج سال اخیر 58 نسبت به پایان دولت دهم رشد دارد، گفت: تنوع فعالیت های قرآنی از 890 مورد در پایان دولت دهم به یکهزار و 400 عنوان در سال جاری رسیده است.
شریفی اضافه کرد: امسال بیش از یک میلیارد ریال انواع کتاب از نویسندگان و ناشران استان خریداری و بین اقشار مختلف مردم توزیع شده است.
وی یادآوری کرد: در سال جاری بیش از 630 ساعت برنامه های آموزشی سینمایی به علاقه مندان ارائه شده و این مهم رشد 110 درصدی در پنج سال اخیر داشته است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی بیان کرد: در ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید تنها 9 فیلم کوتاه در استان تولید شده بود اما، در پنج سال اخیر تولیدات هنرمندان سینمایی این استان در زمینه تولید فیلم کوتاه به 54 اثر رسیده است.
وی ادامه داد: انجمن سینمای جوان تا پایان دولت دهم تنها در اراک فعالیت می کرد که درحال حاضر دامنه فعالیت آن در ساوه نیز گسترده شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار