کد خبر: 892891
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۰
با توجه به همه شايعاتي كه درباره سوء‌رفتار جنسي وودي آلن مطرح شده اين احتمال تقويت شده كه جديدترين فيلم وي با عنوان «روز باراني در نيويورك» هرگز اكران نشود. 
به گزارش آسوشيتدپرس، «روز باراني در نيويورك» ممكن است هرگز روي اكران را نبيند. به گفته منابع نزديك به اين پروژه، اين فيلم كه توسط آمازون توزيع مي‌شود، ممكن است هرگز روي پرده‌هاي سينما نرود. آمازون تاكنون نه روز اكران فيلم را اعلام و نه گروه روابط عمومي آن را انتخاب كرده است. وودي آلن نويسنده و كارگرداني بود كه همواره مي‌توانست بهترين سرمايه‌گذاران را داشته باشد و از بهترين استعدادهاي جوان در فيلمش بهره بگيرد اما انگار آن روزها به سر رسيده است. يكي از چهره‌هاي سينمايي گفته او ممكن است حتي براي فيلم جديدش نتواند بازيگري براي همكاري پيدا كند. چندين تن از بازيگران فيلم‌هاي قبلي وي اعلام كرده‌اند ديگر با وي همكاري نمي‌كنند و حتي دستمزدشان را براي فيلم به صندوق حمايت از زنان واريز كرده‌اند. 
همه اينها پس از ادعاي سوء‌رفتار جنسي از سوي ديلن فارو دخترخوانده وي ايجاد شد كه مدعي بود پدر‌خوانده‌اش در سال ۱۹۹۲ و زماني كه وي هفت سال داشت از وي سوء‌استفاده جنسي مي‌كرد. هر چند اين ادعاها همان زمان و توسط دو دادگاه بررسي و رد شد، اما ماجراي آزار جنسي كه در هاليوود به راه افتاده موجب شده تا به اين ادعاها توجه بيشتري شود. 
اين در حالي است كه وودي آلن همان زمان با يك دختر‌خوانده ديگر ميافارو همسر سابقش كه ۱۹ سال داشت، ازدواج كرد و اكنون بيش از دو دهه از زندگي مشترك آنها مي‌گذرد. برخي از بازيگران فيلم جديد وودي آلن از جمله تيموتي شالامه نيز گفته‌اند كه دستمزدشان را به خيريه‌هاي حمايت از آزارديدگان جنسي مي‌پردازند. گفته شده سلنا گومز نيز دستمزدش را به جنبش «وقت تمام شد» واريز كرده و ربكا هال نيز كه بازيگر دو فيلم وودي آلن بود، گفته است ديگر با وي همكاري نمي‌كند. 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار