محمد ایزدی با اشاره به اینکه شرکت غله استان زنجان نسبت به ارتقای تولید آرد باکیفیت و نان برنامهریزی و مدیریت لازم را دارد، افزود: برای نخستین بار آرد کامل در استان زنجان تولید میشود.
وی بابیان اینکه روزانه ۳۵ تن آرد کامل غلات توسط بخش خصوصی در استان زنجان تولید میشود، اظهار کرد: این میزان برای پخت نان صنعتی و تولید بیسکویت در اختیار ۳۰ کارخانه کشور قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: آرد کامل از بیشترین اجزای دانه گندم بهدست میآید و به علت برخورداری از ۹۰ درصد آهن، ۸۰ درصد پتاسیم و ۷۰ درصد اسیدفولیک رنگ آن تیرهتر است.
ایزدی بابیان اینکه تولید آرد کامل باعث افزایش ماندگاری نان سنگکی تا سه روز و نان لواش به مدت ۱۰ روز افزایش مییابد، ابراز کرد: تولید آرد کامل باعث کاهش دو ریز نان میشود.
وی تصریح کرد: در این راستا در این آرد ۹۰ درصد سبوس گیری بین چهار تا هفت درصد قرار میگیرد و جوانه گندم جدا میشود چراکه همراه بودن جوانه گندم باعث کاهش چشمگیر ماندگاری نان میشود.