کد خبر: 888146
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
احسان محمدحسني، مدير عامل بنياد فرهنگي روايت فتح:
احسان محمدحسني، مدير عامل بنياد فرهنگي در مراسم افتتاحيه سالن نمايشي «سرو» از راه‌اندازي و آماده‌سازي مجموعه پرديس فرهنگي روايت طي 18 ماه خبر داد.
وحيد مهري

احسان محمدحسني، مدير عامل بنياد فرهنگي در مراسم افتتاحيه سالن نمايشي «سرو» از راه‌اندازي و آماده‌سازي مجموعه پرديس فرهنگي روايت طي 18 ماه خبر داد. عصر روز چها‌رشنبه ششم دي ماه 1396 مراسم بازگشايي تماشاخانه سرو و رونمايي از پوستر شانزدهمين جشنواره بين‌المللي تئاتر مقاومت با حضور جمعي از هنرمندان و مسئولان فرهنگي، در محل تماشاخانه سرو برگزار شد. 

در ابتداي آيين افتتاحيه تماشاخانه «سرو»امير نصيربيگي، مدير گروه هنرهاي نمايشي بنياد فرهنگي روايت فتح گفت: اميدوار هستم تماشاخانه سرو در راستاي توسعه و تحقق عدالت فرهنگي كه يكي از بخش‌هايش توسعه زيرساخت‌هاي فرهنگي و اماكن فرهنگي هنري و به ويژه ساخت سالن‌هاي تئاتري وتماشاخانه‌هاي مستقل است، بتواند از گروه‌هاي هنري حمايت‌هاي لازم را داشته باشد، رسالت خود را ايفا كند و ضمن نقش‌آفريني مؤثر، هم‌رديف با توسعه زيرساختي و گسترش مكان‌هاي اجرا بتواند به حوزه نرم‌افزاري و محتوايي هم توجه كند. وي در پايان از مدير عامل مجموعه فرهنگي بنياد روايت فتح كه نگاه ويژه‌اي به حوزه تئاتر دارد و مجموعه سازمان دانشجويي و بسيج دانشجويي تشكر كرد. 

در ادامه اين مراسم، احسان محمد حسني، مدير عامل بنياد فرهنگي روايت فتح اظهار كرد: اين روزها همه ما به خبرهاي خوش نياز داريم و تن رنجور بچه‌هاي فرهنگ و هنر انقلاب خسته است و هر‌كس از راه مي‌رسد با خبرهاي منفي و اينكه من ويرانه تحويل گرفتم و شعارها و سخنراني سعي مي‌كنند دوره مسئوليتشان را بگذرانند. همه ما مي‌دانيم هنرمندان ديگر حوصله سمينار و همايش ندارند و حوزه فرهنگ و هنر به توليدات ناب و فاخر و آثار ارزشمند نياز دارد. 

وي افزود: هنرمندان مي‌خواهند كار و در همه رشته‌ها اثر هنري خلق كنند و ما هم اگر بتوانيم كمكي كنيم و مؤثر باشيم و انرژي خود را خرج اين كنيم كه پيشكسوتان و جوانان با خلق آثار هنري به روح و فكر خسته مردم كمك كنند، موفق هستيم و اگر احساس كرديم كاري از دستمان ساخته نيست، بهتر است خودمان محترمانه خداحافظي و صندلي را خالي كنيم تا اگر كسي مي‌تواند بيايد و كاري انجام دهد. محمدحسني اظهار كرد: با ورود به مجموعه بنياد فرهنگي روايت فتح دو سال مهلت خواستم تا اگر چوب لاي چرخ نرود و اگر بگذارند نزديك به 20 سال عقب‌افتادگي روايت فتح را بتوانيم با كمك و توليدات هنرمندان جبران كنيم. پيش‌بيني ما اين است كه اگر ما را از شتاب نيندازند و بتوانيم پشتيباني‌هاي لازم را جذب كنيم، اتفاقات خوبي ايجاد كنيم. 

وي عنوان كرد: سال ديگر چهلمين سال انقلاب است و وضعيت بودجه چندان اميدواركننده نيست و به همين دليل پچ‌پچ‌هاي زيادي امروز در مجلس به گوش می‌رسد. وضعيت بودجه در سال آينده بسيار خراب‌تر است و به همين دليل ما سال سختي در پيش داريم و مي‌دانيم در شرايط اينچنيني اولويت دولتمردان، حوزه فرهنگ و هنر نيست و همواره اولويت در سنگ، سيمان، آهن و چوب بوده است و نه در روح و فكر مردم،بنابراين سال آينده، سال سختي است. مسئوليت بنياد روايت فتح را در شرايطي تحويل گرفتيم كه هم بدهي‌هاي زيادي داشت و هم جشنواره‌هاي زيادي دارد، ضمن اينكه مي‌خواهيم توليدات زيادي داشته باشيم و طي 18 ماه مجموعه پرديس فرهنگي روايت فتح را با هشت سالن سينمايي، دو سالن بلك باكس و سالن تئاتر و نگارخانه‌ها و فروشگاه‌هاي مورد نياز در ميدان فردوسي افتتاح كنيم و دو سال ديگر اين خبر خوب را به بچه‌هاي فرهنگ و هنر بدهيم، ضمن اينكه سعي داريم ساخت و سازها از شتاب نيفتد. 

وي تأكيد كرد: همواره به دوستان يادآوري مي‌كنم كه نبايد به اين ساخت و ساز بناها تمركزكنيم‌چراكه بسياري از سالن‌ها توسط نهادها ساخته شده و در حال خاك خوردن است و پولي براي اجراي تئاتر در آنها نيست يا اگر پرديسي ساخته شود و فيلم خوب برايش توليد نكنيم، صرفاً ميدان را براي آثار زرد باز كرده‌ايم. بنابراين لازم است تلاش و به موازات توسعه زيرساخت‌ها و سالن‌ها از توليدات خوب نيز حمايت و پشتيباني جدي كنيم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار