پيرحسين كوليوند، سرپرست اورژانس كشور در ارتباط با تشريح اقدامات انجام شده توسط سازمان اورژانس در زلزله كرمانشاه اظهار داشت: به محض اطلاع نيروهاي اورژانس نسبت به وقوع زمينلرزه صد تيم واكنش سريع به منطقه اعزام شدند تا اقدامات لازم جهت كمك به حادثهديدگان انجام شود. وي افزود: 444 مصدوم از كرمانشاه و البرز اعزام شدند و با كمك هوانيروز و سپاه و بسيج 2 هزار و 930 مصدوم به مراكز درماني انتقال يافتند. همچنين به طور كلي شش بيمارستان صحرايي برپا شد كه در آن پيوند و عمل جراحي مغز انجام گرفت.
سرپرست اورژانس كشور در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه آمادگي اورژانس در صورت وقوع زمين لرزه در تهران به چه صورت است، گفت: شرايط امدادرساني در پايتخت در صورت اين حادثه بسيار سخت است. نقشه جامع خطرپذيري كشور تهيه شده و اپليكيشن موبايل آن در حال تهيه است كه در تهران نيز اين نقشه با همكاري قرارگاه ثارالله در حال تدوين و آماده شدن است. وي عنوان كرد: اورژانس آمادگي ارائه خدمات به مردم را در صورت وقوع زمين لرزه دارد، ولي شرايط در صورت وقوع اين حادثه بسيار بحراني خواهد شد و در حادثهاي همچون پلاسكو ديديم كه چقدر مشكلات وجود داشت و اگر همزمان در چهار نقطه تهران اين مشكل پيش ميآمد، عمليات بسيار سخت ميشد.
سرپرست سازمان اورژانس كشور با تأكيد بر اينكه بايد براي تهران فكر اساسي كرد، گفت: نهتنها اورژانس، بلكه ساير دستگاهها نيز در اين زمينه نقش دارند و بايد اقدامات پيشگيرانه را مدنظر قرار دهند.