کد خبر: 882873
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۰
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح کرد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از حباب قیمتی در بازار سکه طلا انتقاد کرد.
معصومه آقاپورعلیشاهی، در خصوص افزایش حبابی قیمت سکه طلا در بازار اظهار داشت: قیمت سکه طلا براساس مولفه‌های اقتصادی باید تعیین شود، اما تجربه بیانگر این است که اخبار سیاسی داخلی و خارجی و فعالیت‌های سوداگری نیز قیمت‌ها را در بازار طلاتحت تاثیر قرار می‌دهد.   

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد:در بازارهای جهانی در مدت اخیر، تقاضای طلا نسبت به عرضه این فلز گران بها بیشتر شده که بطور طبیعی در رشد قیمت طلا  سکه در داخل کشور نیز تاثیرگذار است.

نماینده مردم شبستر در مجلس دهم شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به اینکه خرید طلا با دلار انجام می‌شود و قیمت دلار نیز در بازار با رشد روبه‌رو شده بنابراین بدیهی است این موضوع در افزایش قیمت طلا در بازار داخلی نیز تاثیرگذار است.

رونق بازار سکه طلا ناشی از اخذ مالیات برارزش افزوده از معاملات  طلا

آقاپور علیشاهی افزود: بخشی از صاحبان نقدینگی در جامعه، به صورت سنتی علاقه دارند که نقدینگی خود را تبدیل به طلا کنند و با توجه به موضوع اخذ مالیات برارزش افزوده در خرید و فروش طلای زینتی، خرید سکه طلا در اولویت قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد:مجموع عوامل مذکور در رشد قیمت طلا و سکه تاثیرگذار بوده و فعالیت های سوداگری نیز همراه با این موضوع شده و به ایجاد حباب در بازار سکه منجر شده است.

تاکید بر ممانعت از رونق فعالیت‌های سوداگرانه در بازار طلا

آقاپور علیشاهی افزود: حجم نقدینگی در کشور بالا بوده و تدابیر موثری برای جذب این نقدینگی در بخش مولد اقتصاد اتخاذ نشده است که بطور طبیعی باعث می شود بخشی از نقدینگی تحت تاثیر بازار سوداگری قرار بگیرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در هر صورت تیم اقتصادی دولت به صورت هماهنگ با بخش خصوصی کشور، باید با اتخاذ تدابیر موثر اقتصادی، مانع از رونق فعالیت‌های سوداگرانه در کشور شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها