کد خبر: 879102
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۲
اصفهانی ها از مراجعه به ثبت احوال خوداری می‌کنند
تا پایان مهر ماه امسال بیش یک میلیون و 700 هزار نفر که 44 درصد از جامعه هدف کارت هوشمند ملی در استان اصفهان را شامل می‌شوند، شهروندان برای گرفتن کارت هوشمند ملی ثبت‌نام کرده‌اند.

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان با اعلام اين خبر گفت: روزانه بالغ بر 4 هزار ظرفیت خالی جهت درخواست کارت هوشمند ملی در استان اصفهان وجود دارد اما شهروندان از مراجعه خودداری می‌کنند.

حسین غفرانی کجانی ادامه داد : تا پایان مهر ماه امسال بیش یک میلیون و 700 هزار نفر که 44 درصد از جامعه هدف کارت هوشمند ملی در استان اصفهان را شامل می‌شوند، برای گرفتن کارت هوشمند ملی ثبت‌نام کرده‌اند.

وی با اشاره به مراکزی که آماده ثبت نام از شهروندان هستند ،افزود: در حال حاضر 144 دستگاه به تفکیک 40 اداره و نمایندگی ثبت احوال، 44 دفتر پستی و 60 دفتر پیشخوان خدمات دولت به جهت اخذ درخواست کارت ملی هوشمند در استان تجهیز شده‌اند و آمادگی کامل اخذ درخواست از متقاضیان را دارند.

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان در خصوص میزان مراجعه مردم اذعان داشت: روزانه بالغ بر 13 هزار ظرفیت در ایستگاه‌های کارت ملی هوشمند استان پیش‌بینی و تجهیز شده است که به طور میانگین حدود 9 هزار نفر مراجعه وجود دارد.

غفرانی کجانی درباره نحوه ثبت نام کارت ملی هوشمند خاطرنشان کرد: هم‌وطنان می‌توانند با مراجعه به سایت www.ncr.ir نسبت به پیش ثبت نام اقدام و زمان و ایستگاه دلخواه را به جهت تکمیل ثبت نام انتخاب کنند.

وی با تاکید گفت : با توجه به مدت زمان چهار ماهه باقی مانده تا پایان سال جاری، شهروندان استان اصفهان جهت جلوگیری از ازدحام جمعیت در ماه‌های پایانی و بروز هرگونه اشکال، هرچه سریع‌تر اقدام به ثبت نام و اخذ درخواست کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار