کد خبر: 874765
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
مهدي مظلومي:
مهدي مظلومي كارگردان سينما‌ و تلويزيون كه آخرين ساخته‌ سينمايي‌اش، نوروز امسال به اكران عمومي رسيد...
وحید مهری

مهدي مظلومي كارگردان سينما‌ و تلويزيون كه آخرين ساخته‌ سينمايي‌اش، نوروز امسال به اكران عمومي رسيد، در جديدترين مصاحبه خود از قطع همكاري خود با شبكه GEM خبر داده و گفته‌است پس از ترور سعيد كريميان، اختلاف سليقه بسيار زيادي با مديران جديد اين شبكه ماهواره‌اي پيدا كرده و تصميم گرفته‌است از اين شبكه جدا شود. اين كارگردان از تأسيس شركت جديدي به مديريت خود در كشور تركيه خبر مي‌دهد و مي‌گويد كه در آينده قصد دارد سريال‌هايي را كه مي‌سازد، از طريق اينترنت پخش كند. 

مهدي مظلومي مدتي است از شبكه GEM جدا شده است، پيش از او چند هنرمند ديگر كه از ايران مهاجرت كرده و به اين شبكه پيوسته بودند نيز از اين تلويزيون فارسي‌زبان جدا شده‌اند. او درباره علت جدايي‌ خود از اين شبكه به خبرآنلاين مي‌گويد: «بعد از اتمام مجموعه طنز «شهر قشنگ»، كارهايي پيشنهاد مي‌شد كه ارتباط خوبي با آنها نمي‌گرفتم، با توجه به اين شرايط اصرار من به ساخت سري دوم «شهر قشنگ» بود، اما مشكلاتي كه در فضاي شبكه وجود داشت، امكان شروع سري دوم شهرقشنگ را تقريباً نشدني كرد؛ مخصوصاً مواضع مدير جديد دفتر آنتاليا. به همين دليل من با توجه به تغيير شرايط همان ‌موقع از گروه GEM خارج شدم.‌»
مظلومي با اينكه نزديك به هشت ماه است از GEM جدا شده است، درباره دليل جدايي خود از اين شبكه مي‌گويد: «مشكل من بيشتر مواضع مديريت جديد دفتر آنتاليا بود كه شرايط كار را سخت مي‌كرد و بعد از ترور مدير GEM اين مواضع بدتر شد، به‌طوري‌كه اختلاف سليقه و نظر، كاملاً شديدتر شد. با توجه به اينكه مدتي بود از گروه GEM جدا شده بودم، تصميم به ادامه فعاليت خارج از GEM گرفتم. الان هم مدتي است كه بعد از ثبت يك شركت خصوصي در تركيه به‌طور مستقل استارت فعاليت‌هاي تصويري را زده‌ام و به عنوان اولين كار سريال «شهرقشنگ ٢» را جهت پخش از طريق اپليكيشن شروع كرده‌ايم.»

كارگردان «سه بيگانه» در پاسخ به اين سؤال كه آيا پروژه پيوستن هنرمندان ايراني به شبكه GEM را شكست خورده مي‌داند يا خير؟ مي‌گويد: «هيچ بازيگري به‌خاطر من به GEM نپيوست. تنها يك مورد آقاي سيرتي بودند كه با توجه به اينكه سال‌ها قبل در تئاتر «باغ آلبالو»ي آقاي ركن‌الدين خسروي با هم كار كرده بوديم و ايشان از بيكاري‌شان گفتند، من براي كمك كردن به ايشان، پيشنهاد حضور به صورت پروژه‌اي به مدت سه ماه در «شهر قشنگ» را دادم كه ايشان هم فوري پذيرفتند و آمدند، اما متأسفانه كيفيت كارشان نظر من را تأمين نمي‌كرد كه تصميم به حذف و تسويه گرفتيم، اما از علت مهاجرت ساير بازيگران خيلي اطلاع ندارم، چون دلايل مختلف بود. بعضي قصد پناهندگي داشتند، بعضي قصد مهاجرت و بعضي قصد كار موقت،اما در نهايت با توجه به شرايطي كه پيش آمد در واقع حضور بازيگران ايراني موفقيت خاصي به‌ دنبال نداشت.» مظلومي نظرش را درباره ادامه فعاليت در خارج از كشور و بازگشت به ايران در صورت فراهم شدن شرايط اين‌طور بيان مي‌كند: «من به قصد كار كردن از كشور خارج شدم نه صرفاً به قصد كار در GEM، به همين دليل اكنون كه GEM براي من تمام‌شده به برنامه‌ريزي‌اي كه كرده بودم به‌طور مستقل ادامه مي‌دهم. بحث برگشتن يا برنگشتن هم مطرح نيست، چون من مملكت خودم را دوست دارم و سعي كردم در خارج از كشور هم كارهايي بكنم كه باعث شادي مخاطبان ايراني باشد. در ادامه هم در همين راستا فعاليت خواهم كرد و قطعاً دوباره به وطن برمي‌گردم، حتي اگر اجازه كار و فعاليت در حوزه تلويزيون و سينما را نداشته باشم.»  او همچنين در پاسخ به اين سؤال كه اگر به دو سال پيش برگردد باز هم اين راه را انتخاب مي‌كند يا خير، مي‌گويد: «چون قصد تجربه كار در خارج از كشور را داشتم، شايد كمي سنجيده‌تر و با برنامه‌ريزي بهتر و حتي شكل ديگري عمل مي‌كردم. فعاليت مستقل من هيچ ربطي به شبكه GEM ندارد و مسير ديگري را طي مي‌كند. كار من ساخت و توليد كارهاي نمايشي است و در همين راستا اقدام به ساخت سريال اينترنتي كردم كه به‌زودي از طريق اپليكيشن پخش خواهد شد.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار