بانك جي پي مورگان چيس امريكا به دليل سوءمديريت در محاسبه سود رئيس خطوط هوايي مكس هاپر به پرداخت بيش از ۴ ميليارد دلار محكوم شد.
به گزارش راشاتودي، بزرگترين بانك امريكا به لحاظ دارايي، جيپي مورگان چيس بعد از چهار روز فرآيند محاكمه توسط دادگاهي در ايالات متحده به دليل ارتكاب كلاهبرداري و سوءمديريت در مديريت داراييهاي مدير خطوط هوايي «مكس هاپر» به پرداخت ۴ ميليارد و ۹ ميليون و ۷۰۰ هزار دلار پرداخت جريمه محكوم شد.
«جو هاپر»، مدير اين خطوط هوايي امريكا در طول ۲۸ سال زندگي مشترك با همسرش، دارايي زيادي را براي خود جمعآوري كرده بود، ولي در زمان مرگ وصيتي از خود به جاي نگذاشته بود كه در نهايت همسر و دو نافرزندي او در سال ۲۰۱۰ ميلادي، بانك جي پي مورگان چيس را براي اداره دارايي و املاك «جو هاپر» به استخدام درآورند.
به گفته وكيل همسر «جو هاپر»، جي پي مورگان در انجام محاسبات دارايي آقاي «جو هاپر» فهرست نادرستي را از سود مدير خطوط هوايي «مكس هاپر» به خانواده او ارائه داده است و بر همين اساس در كل به پرداخت ۴ ميليارد دلار پرداخت جرائم تنبيهي، در حدود 7/4 ميليون دلار پرداخت خسارت محكوم شده؛ ضمن اينكه ۵ ميليون دلار هم به وكيل خانم «جوهاپر» براي حقالوكاله بايد پرداخت كند.