کد خبر: 863614
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۲
انيميشن «آخرين داستان» با برداشتي آزاد از داستان «ضحاك» شاهنامه فردوسي اين روزها در مرحله گويندگي قرار دارد و بازيگران مطرح سينما و تئاتر در حال صداپيشگي نقش‌هاي اصلي آن هستند. نقش ضحاك ماردوش، يكي از پادشاهان افسانه‌اي شاهنامه را حامد بهداد صداپيشگي مي‌كند.
پرويز پرستويي، بيتا فرهي، حسن پورشيرازي، باران كوثري، اشكان خطيبي، فرخ نعمتي، شقايق فراهاني، مليكا شريفي‌نيا، زهيرياري و بانيپال شومون از ديگر بازيگراني هستند كه صداپيشگي نقش‌هاي اصلي انيميشن«آخرين داستان» را بر عهده دارند.
به گزارش روابط عمومي استوديو هورخش، «آخرين داستان» از سال 89 در استوديو هورخش در حال ساخت است و توليد آن در نيمه دوم امسال به پايان مي‌رسد. اين انيميشن به كارگرداني اشكان رهگذر در مسير توليد و در سال 2013 موفق شد به‌عنوان شش پروژه برتر در حال توليد جهان در جشنواره «انسي» فرانسه كه مهم‌ترين رويداد انيميشني سالانه جهان است، معرفي شود. همچنين اين اثر در سال 2016 به دعوت جشنواره انسي در بازار فيلم جشنواره بين‌المللي كن، به‌عنوان يكي از چهار انيميشن سينمايي برتر در حال توليد جهان معرفي شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار