کد خبر: 846784
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۸
طهماسب صلح جو منتقد پيشكسوت سينما در آستانه برگزاري سومين دوره جشنواره جهاني فيلم فجر گفت: اگر ما مي‌خواهيم در سطح دنيا موفق شويم و سينماي ما اعتبارش بيش از گذشته شود جشنواره جهاني فيلم فجر نبايد از «كن»، «ونيز»، «برلين» و... الگوبرداري كند و ما بايد به هويت ايراني در روند برگزاري اين جشنواره توجه جدي و ويژه‌اي داشته باشيم.
اين منتقد سينما افزود: ما نياز به تدبير جدي براي حضور سينماگران مطرح دنيا در اين جشنواره داريم تا جشنواره جهاني فجر بتواند به عنوان يك جشنواره معتبر در سطح دنيا شناخته شود. اين اتفاق نيازمند آن است كه مديراني توانمند در سينماي ايران حضور داشته باشند تا با بررسي تحولات و اتفاقات سينماي ايران و جهان كاري كنند كه اين جشنواره تنها واژه بين‌الملل نداشته باشد. وي ادامه داد: طي تمامي سال‌هاي برگزاري جشنواره فيلم فجر همواره ما شاهد آن بوديم كه استقبال مردم و حتي سينماگران از فيلم‌هاي بخش بومي بوده و هيچ گاه استقبال جدي از فيلم‌هاي خارجي در جشنواره صورت نگرفته است و از اين رو اينك كه اين جشنواره به صورت تفكيك شده برگزار مي‌شود ما نيازمند آن هستيم تا توجهات را به سمت سينماي خارج از ايران جلب كنيم.
 
صلح جو سپس با تأكيد بر اينكه دليل عدم استقبال سينماگران و آحاد مردم از فيلم‌هاي سينماي جهان نيازمند پژوهش است اظهار داشت: ما ايراني‌ها طي يك عادت كهن همواره از هنر و فرهنگ خودمان استقبال مي‌كنيم و در اين مسئله يد طولايي داريم. بنده معتقدم اگر فيلم‌هاي سينماي جهان بدون سانسورهاي رايج در كشور به نمايش درآيند و به روز‌ترين فيلم‌هاي سينماي دنيا نيز در سينماهاي ما اكران شوند باز هم كشش و گرايش عموم مردم به سمت سينماي ملي است. رئيس پيشين انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران خاطرنشان كرد: ما نيازمند آن هستيم تا مديران سينمايي سينماگران مطرح جهان را مجاب كنند تا با فيلم‌هايشان در اين جشنواره حاضر شوند و از سوي ديگر راه‌حلي پيدا كنند تا عموم مردم به سمت تماشاي فيلم‌هاي خارجي بروند در غير اين صورت تفكيك اين جشنواره از بخش ملي راه به جايي نخواهد برد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار