کد خبر: 828351
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۱
عضو شورای شهر کرج با بیان اینکه طرح "آموزش نماز" در کرج اجرا می‌شود، گفت: این طرح برای نخستین بار توسط مدیریت شهری برگزار می‌شود.

فاطمه اسکندری ، گفت : تمام دانش‌آموزان کلاس اول در مقطع ابتدایی در شهر کرج و فردیس جزو این طرح قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه به معلم‌های کلاس اول نخست آموزش‌های نوین در این زمینه ارائه می‌شود، افزود: طبق این آموزش‌ها، معلم‌ها بحث آموزش نماز را با دانش‌آموزان کار می‌کنند.

اسکندری ادامه داد: زمانی که فرزندان به بحث نماز و قرآن نزدیک شوند بسیاری از آسیب‌های اجتماعی که در حال حاضر وجود دارد به صورت چشمگیر کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه این برنامه باید توسط مسئولان مربوطه ادامه داشته باشد، گفت: این طرح در بازه زمانی که دانش‌آموزان در مدرسه هستند و بدون دریافت هزینه از اولیا اجرا می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار