
پیست اسکی کاکان در استان کهگیلویه و بویراحمد واقع است. این پیست در دامنههای رشته کوه زاگرس و قله دنا در ارتفاع 2600 متری در ۱۸ کیلومتری شهر یاسوج نزدیک به دهستان کاکان است. دهستان کاکان داری چندین روستا می باشد. مرکز دهستان کاکان روستای منصورخانی است.
طول مفید پیست کاکان 600 متر
و عرض آن 150 متر است. دستگاه بالابر پیست از نوع 3 تله اسکی بشقابی و دارای رستوران
و استراحتگاه است. پیست اسکی کاکان از اوایل دی ماه تا اواخر اسفند ماه قابل استفاده
است. میزان بارش برف در این منطقه قابل توجه است و گاه تا 3 متر نیز می رسد.
پیست دارای پیست کوب است. این مجموعه ورزشی که یکی از 30 پیست اسکی فعال کشور است به سبب واقع شدن در ارتفاعات هیجان انگیز دنا و همچنین نزدیکی به استانهای گرم جنوبی ، به عنوان یکی از گردشگرپذیرترین اماکن تفریحی زمستان در جنوب کشور به شمار می آید .
به سبب بارش برف فراوان در پاییز و زمستان و سرد بودن اقلیم منطقه ، این پیست در 5 تا 6 ماه از سال پوشیده از برف است و در روزهای تعطیل عده زیادی از گوشه و کنار کشور به ویژه از استان های اصفهان ، فارس و خوزستان برای اسکی و استفاده از تله اسکی بهره مندی از طبیعت این پیست خود را به یاسوج می رسانند .