
كارگردان سریال «حضرت موسي(ع)» همچنين در گفتوگو با ايسنا درباره مجموعه تاريخي كه پس از درگذشت سلحشور ساخت آن به وي سپرده شد، گفت: صحبتهاي مقدماتي درباره سريال «حضرت موسي(ع)» انجام شده، اما توجه لازم و كافي ميان مديران سيما و تلويزيون براي پيشتوليد اين اثر نميبينم. شورجه درباره ويژهبرنامههاي صداوسيما براي اربعين گفت: سيما و صداي ما به مناسبت اربعين، در حوزه مستند و گزارش، سنگ تمام گذاشتهاند و از طريق اين حركت تأثيرگذار تلويزيون، تعداد زيادي از جوانها و مردم سرزمين ما تشويق شدند كه به سفر كربلا بروند و اين آمادگي در آنها به وجود آمد.
كارگردان سريال «حضرت موسي(ع)»، درباره ساخت اين سريال بيان كرد: مديريت سازمان براي ساخت چنين پروژه بزرگ و فاخري بايد بودجه ويژهاي ايجاد كند. صحبت مقدماتي درباره سريال «حضرت موسي» انجام شده است، اما توجه لازم و كافي ميان مديران سيما و تلويزيون براي پيشتوليد اين اثر نميبينم. تلويزيون براي توليد اين مجموعه مشكل بودجه و نقدينگي دارد. اگر صداوسيما اين اثر را به عنوان يك پروژه اقتصادي در نظر بگيرد، برايش سودآور خواهد بود.
او افزود: در حال حاضر، صداوسيما در اين زمينه استراتژي لازم و آيندهنگري ندارد. بر همين اساس بيشتر برنامههاي سيما براي پر كردن آنتن است. اما استراتژي موجود، جوابگوي جهان نيست زيرا بسياري از كشورها از ما تأثير ميگيرند و نگاه آنها به سيما و برنامههاي آن است. سيما بايد بر اساس سياستهاي كلان برنامه داشته باشد و بايد براي اين امر هم منابع مالي را پيشبيني كند. من شنيدهام دولت براي تامين مالي سيما اهتمام لازم را ندارد و اين يك ايراد اساسي است. انتظار از سيما اين است كه از آگهي، بودجه را تأمين كنند اما امكان ندارد همه بودجه سيما از تبليغات تأمين شود و اين امر خوشايندي نيست.
تلاش برای ساخت مجموعه تلویزیونی «حضرت موسي(ع)» از جمله آخرین فعالیتهای مرحوم فرجالله سلحشور بود که با درگذشت این هنرمند انقلابی به نتیجه نرسید و پس از وی جمال شورجه عهدهدار ساخت سریال فاخر «حضرت موسي(ع)» شده که وی نیز درگیر مشکل عدم تأمین بودجه شده است.