سلام امینی با بيان اينکه پیگیر مشکلات حوزه نفت و گاز ایلام بوده و در این راستا هر چه در توان داشته باشم به کار خواهم گرفت تا مشکلات این بخش مرتفع شود افزود: دراین راستا رایزنی برای احداث پالایشگاه نفت در شهرستان مرزی مهران آغاز شده است.
وی ادامه داد: طی هفته گذشته در مراسم افطاری بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت فرصتی ایجاد شد تا در حاشیه این مراسم، مشکلات بخش حوزه نفت و گاز استان را طرح کرده و خواستار رفع مشکلات از سوی زنگنه وزیر نفت شدم.
نماینده مردم ایلام، ایوان، مهران، سیروان، چرداول و ملکشاهی در مجلس شورای اسلامی گفت: رفع مشکلات نفت و گاز غرب کشور و انتقال نمایندگی نفت و گاز غرب کشور از کرمانشاه به ایلام از مطالبات طرح شده در این دیدار بود.
وی ادامه داد: افزون بر این، تبدیل وضعیت نیروهای بومی و غیر رسمی حوزه نفت و گاز استان و به کارگیری مجدد نیروهای شرکت متن در تنگ بیجار و نفت شهر برای چند هفته آینده از دیگر درخواستهای طرح شده در این نشست بود.
اميني افزود: رایزنیهای فشردهای نیز با چند شرکت داخلی برای کلنگزنی پالایشگاه نفت مهران به ارزش تقریبی یکهزار و 500 میلیارد تومان انجام شد.