کد خبر: 791452
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۷
موزه جهانی صلح در شهرستان سردشت‌استان آذربایجان غربیبا کمک سازمانهای مردم‌نهاد راه‌اندازی می شود.

فرماندار سردشت  با اعلام این خبر گفت: به مناسبت سالگرد بمباران شیمیایی سردشت، انجمن گفتمان شرق طرح تأسیس موزه صلح این شهرستان را به‌منظور ثبت جهانی این فاجعه انسانی را در دستور کار خود قرار داده است.

عزیز حسنی اظهار داشت: تأسیس موزه صلح در سردشت باتوجه به جایگاه سازمان‌های مردم نهاد در فرهنگ‌سازی و روشنگری اذهان عمومی یک مطالبه مردمی تلقی می‌شود چرا که اگر انجمن‌ها به درستی و در چارچوب مقررات فعالیت کنند می‌توانند در افزایش سرمایه‌های اجتماعی از جمله اعتماد متقابل دولت و ملت تأثیر به سزایی داشته باشند.

حسنی تصریح کرد: سازمان‌های مردم نهاد به عنوان حلقه ارتباطی دولت و ملت به شمار می‌روند و نگاه دولت یازدهم به سازمان‌های مردم نهاد اعتماد محور است و از فعالیت‌های قانونی آنها با تمام توان حمایت می‌کند.

وی افزود: وجود رخوت در ادارات متولی شهرستان سردشت در تسهیل سازی فرایند تشکیلسازمانهای مردم‌نهاد و ترغیب جوانان یک واقعیت است که باید از ان جلوگیری کرد و این مشکل را برطرف ساخت.

فرماندار سردشت گفت: امید می‌رود با ایجاد بسترهای مناسب برای تشکیل سازمانهای مردم‌نهاد و شتاب بخشی به فعالیت آنها زمینه مشارکت همگان را در برنامه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و غیره فراهم کرد.

حسنی اظهار داشت:  با توجه به اینکه شهرستان سردشت در طول دفاع مقدس در خط مقدم جنگ بود و مورد اصابت بمبهای شیمیایی نیز قرار گرفته است از ظرفیت بالقوه‌ای در این شهر برای راه اندازی موزه صلح وجود دارد .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار