کد خبر: 789983
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۷
حضور قاریان برتر كشوري در محضر رهبر انقلاب و قرائت قرآن مجيد
روز گذشته و همزمان با اولين روز از ماه مبارك رمضان، محفل انس با قرآن با حضور قاریان و اساتيد برتر قرآني در محضر مقام معظم رهبري برگزار شد.
محمدصادق عابديني
اولين روز از ماه خدا با محفل انس با قرآن گذشتهمانند سنت چند ساله در روز اول از ماه صيام، ماه نزول قرآن كريم، اساتيد و قراي برجسته از سراسر كشور خود را به حسينيه امام خميني(ره) رساندند تا همراه با رهبر انقلاب در محفل انس با قرآن حضور يابند.

ام القراي جهان اسلام، ماه رمضان را با نواي قرآن كريم آغاز كرد تا بركت ذكر كلام الله در طول ماه مهماني خدا، فضاي ايران اسلامي را عطرآگين كند.

محفلي قرآني و اتمسفري روحاني كه رهبر انقلاب آن را بنيانگذاري كرده و هر ساله با شور حضور قاريان برجسته قرآني در اين محفل نوراني بر شكوه و جلال آن افزوده مي‌شود.

محفلي نوراني كه سال گذشته با حضور قراي مهاجر الي الله مانند شهيد محسن حاجي‌حسني كارگر و شهيد حسن دانش فضاي معنوي خاصي داشت. قرائت شهيد حاجي حسني در محفل قرآني سال گذشته مورد تفقد مقام معظم رهبري قرار گرفت.

امسال و در فراغ اين شهداي گرانقدر، محفل انس با قرآن با اجراي تواشيح با مضمون شهداي مهاجر الي‌الله آغاز شد.

از نكات قابل توجه در اين مراسم معنوي حضور و اجراي قرائت قرآن كريم توسط قاري نوجوان بود. قرائت گروهي قرآن كريم توسط گروه اعزامي از استان قم از جمله ديگر برنامه‌هاي محفل انس با قرآن بود.
سال گذشته مراسم انس با قرآن با حضور 15 قاري برتر برگزار شده بود. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در آن محفل درباره درك مفاهيم قرآني گفته بودند: «با قرآن انس بگيريم، به رنگ قرآن و به خُلق قرآن و به شكل قرآن در بياييم. اگر اين مقصود است، پس يك شرايطى دارد، يك آدابى دارد. اوّلين ادب، اين است كه خواننده‌ قرآن و تلاوتگر قرآن، با اذعان به قرآن، با باور مفاهيم قرآن، باورِ آن مفاهيمى كه دارد تلاوت مي‌كند، تلاوت كند. اگر ندانيم چه داريم مي‌خوانيم، مفهوم را درك نكنيم، در عمق جانمان اثر نداشته باشد، [آن وقت‌] تأثير تلاوتمان روى ديگران و روى خودمان كم خواهد بود.»

حضور نداشتن وزير ارشاد دولت يازدهم براي دومين سال پياپي در اين مراسم نيز به چشم مي‌آمد، در محافل قرآني برگزار شده در دولت قبل، وزير ارشاد وقت حضور مي‌يافت.

محفل ديروز از شبكه قرآن سيما به طور مستقيم پخش مي‌شد و علاقه‌مندان به قرآن كريم كه امكان حضور در آن مجلس قرآني را نداشتند، مي‌توانستند از طريق تلويزيون از بركات محفل انس با قرآن برخوردار شوند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار