کد خبر: 776160
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۵
سعودي‌ها بسكتبال ايران را هم هدف گرفته‌اند
هفته سوم ليگ قهرمانان آسيا در حالي با مصاف تيم‌هاي ايراني و ازبكستاني آغاز مي‌شود كه امروز كنفدراسيون فوتبال آسيا رأي نهايي خود را در خصوص جنجال‌سازي‌هاي سياسي عربستان عليه فوتبال كشورمان صادر مي‌كند.
شيوا نوروزي
هفته سوم ليگ قهرمانان آسيا در حالي با مصاف تيم‌هاي ايراني و ازبكستاني آغاز مي‌شود كه امروز كنفدراسيون فوتبال آسيا رأي نهايي خود را در خصوص جنجال‌سازي‌هاي سياسي عربستان عليه فوتبال كشورمان صادر مي‌كند. سرانجام زمان اعلام رأي AFC فرا رسيد و امروز معلوم مي‌شود بالاترين نهاد فوتبالي قاره كهن عاقلانه و به دور از دست‌هاي پشت پرده آل سعود و متحدانش تصميم‌گيري مي‌كند يا تحت فشار عربستاني‌ها و برخلاف قوانين فيفا رأي مي‌دهد و با پاسخ سخت، قاطعانه و جدي كشورمان مواجه مي‌شود.
***
ناامن بودن ايران و ناتواني در ميزباني از تيم‌هاي عربستاني ادعاي مضحكي است كه عربستاني‌ها پس از تنش‌هاي سياسي دو كشور آن را بهانه‌اي براي شكايت به‌اي اف سي قرار دادند و از سران كنفدراسيون آسيا خواستند ميزباني را به كشوري بي‌طرف منتقل كند. سعودي‌ها براي به كرسي نشاندن حرف خود تهديد كردند در صورتي كه به هدف خود نرسند از ليگ قهرمانان آسيا كناره‌گيري مي‌كنند. در جديدترين اظهارنظر سعودي‌ها ديروز تغيير موضع دادند و اعلام كردند تحت هيچ شرايطي از ليگ قهرمانان كنار نخواهند كشيد. عماد الصقير يكي از نامزدهاي انتخابات رياست فدراسيون فوتبال عربستان در گفت‌و‌گويي با الرياضيه كناره‌گيري از ليگ قهرمانان آسيا را به سود ايران خوانده است: «‌فدراسيون فوتبال عربستان نبايد به نامه نگاري به AFC اكتفا كند بلكه بايد نشست خصوصي با شيخ سلمان و ديگر اعضاي كميته برگزاري رقابت‌ها داشته باشد. بايد هرچه سريع‌تر اين موضوع را حل كنيم چون اين احتمال بسيار زياد است كه ايران با عربستان در انتخابي جام جهاني همگروه شود. نبايد اجازه دهيم كه با هم در يك گروه قرار گيريم. عربستان يكي از تيم‌هاي پر افتخار آسيا در زمينه صعود به جام جهاني است و كناره‌گيري ما از اين رقابت به بهانه ايران، تنها به سود آنها خواهد بود. فدراسيون فوتبال عربستان بايد با ديگر كشورهاي عربي نشست برگزار كند تا در صورت مخالفت AFC موضع‌گيري واحدي داشته باشند.»
  
پاختاكور – تراكتورسازي 15:30
در آغاز هفته سوم ليگ قهرمانان آسيا در گروه C پاختاكور ميزبان تراكتورسازي است. تيم تبريزي با دو پيروزي شيرين مقابل الجزيره صدرنشين است و براي تداوم اين روند بايد در اين بازي نيز دست پر به ايران بازگردد. پاختاكور يك امتيازي در مصاف با تيم سرحال اين روزهاي امير قلعه نويي كار دشواري در پيش دارد. قرمزها در هفته‌هاي اخير نتايج خوبي در ليگ گرفته‌اند و با صعود در جدول رده بندي اميدوارند در آسيا نيز عملكرد خوبي داشته باشند. سرمربي تراكتورسازي با اشاره به قدرت حريف امروز تيمش گفت: « پاختاكور تيمي ريشه‌دار است كه در صدر جدول ازبكستان قرار دارد. بازي سختي داريم. بايد سرعت اين تيم را بگيريم تا بتوانيم با امتياز ازبكستان را ترك كنيم. هر بازي شرايط خاص خودش را دارد هدف اول ما اين است كه گل نخوريم و سپس به گل برسيم اگر با امتياز باز گرديم حسنش اين است كه اين اختلاف امتياز باقي مي‌ماند و شانس صعودمان بالا مي‌رود.»
  
سپاهان – لوكوموتيو 16:00
سپاهان سومين ديدارش را در اين فصل از ليگ قهرمانان مقابل لوكوموتيو ازبكستان برگزار مي‌كند. سپاهان در مصاف با النصر امارات يك برد و يك شكست دشت كرده و اين بار زردپوشان اميدوارند در مقابل لوكوموتيورانان هر سه امتياز را به اندوخته‌هاي خود اضافه كنند. شاگردان استيماچ امروز مقابل تيمي به ميدان مي‌روند كه در دو بازي گذشته دو تساوي به دست آورده است. تيم اول ديار زاينده رود با پيروزي كه در ليگ برتر كسب كرده با روحيه‌اي خوب به جنگ حريف ازبكستاني مي‌رود. سرمربي سپاهان در كنفرانس خبري پيش از بازي از آمادگي صددرصد بازيكنانش خبر داد: «به اعتقاد من اين بازي مي‌تواند تعيين كننده سرنوشت گروه باشد. هر كاري كه لازم باشد را انجام خواهيم داد. لوكوموتيو تيم بسيار نظم و خوبي است و آماده است. اميدوارم كه همان طور كه برابر النصر به پيروزي رسيديم اين تيم را هم شكست دهيم.»
  
تهديد بسكتبال
اتحاديه بسكتبال كشورهاي حوزه خليج فارس در اقدامي هماهنگ با آل سعود خواستار گرفتن ميزباني سه رويداد آسيايي از فدراسيون بسكتبال ايران شد. ميزباني سه تورنمنت زير 18 سال آسيا چلنج كاپ آسيا و باشگاه‌هاي آسيا از سوي كنفدراسيون بسكتبال قاره كهن به ايران داده شده اما عربستاني‌ها با حمايت كشورهاي عربي اين بار بسكتبال ايران را هدف قرار داده‌اند. در اين راستا اتحاديه بسكتبال كشورهاي حوزه خليج فارس جلسه‌اي را براي گرفتن برخي ميزباني‌ها از ايران با شيخ صعود آل ثاني، ‌رئيس كنفدراسيون آسيا و هاكوپ خاجيريان دبيركل اين كنفدراسيون برگزار كرده‌اند. در صورتي كه خواسته آنها اعمال نشود برخي كشورهاي عربي از مسابقات پيش رو كناره‌گيري خواهند كرد. رئيس فدراسيون بسكتبال برخلاف همتاي فوتبالي‌اش خيلي زود به ادعاي عرب‌ها واكنش نشان داد. محمود مشحون با طرح اين سؤال كه عربستاني‌ها كجاي بسكتبال آسيا هستند در گفت‌و‌گو با فارس اظهار داشت: «‌اينها هر جا بخواهند شري درست كنند مسائل سياسي را دخيل مي‌كنند. اصلاً عربستان كجاي مسابقات آسيايي قرار دارد. اعطاي اين ميزباني‌ها در اجلاس اتحاديه هند به تصويب رسيد و در ارمنستان هم تأييد نهايي گرفت. با توجه به اينكه چيزي هنوز تغيير نكرده ما هم كاري نمي‌كنيم. در صورتي كه تغييراتي اتفاق بيفتد واكنش نشان خواهيم داد.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار