کد خبر: 775261
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۹
مدیرکل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری خبر داد:
مدیرکل سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری از فعالیت کشتارگاه‌های مرغ در ایام نوروز در این استان خبر داد و گفت: میوه شب عید ذخیره شده در انبار توسط 12 مرکز تعاون روستایی با قیمت مصوب در سراسر این استان عرضه و توزیع خواهند شد.
حمیرا رحیمی

ذبیح‌الله غریب اظهار کرد: در راستای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان کارگاه‌های تولید و کشتار مرغ در چهارمحال و بختیاری فعال هستند.

مدیرکل سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در ایام تعطیلات نوروز در راستای توزیع و عرضه گوشت مرغ گرم، کارگاه‌های کشتار مرغ در این استان فعال هستند و گوشت مرغ گرم را به بازار عرضه خواهند کرد.

وی با اشاره به ذخیره‎‌سازی میوه شب عید در چهارمحال و بختیاری، بیان داشت: میوه شب عید برای مصرف ایام نوروز مردم در چهارمحال و بختیاری خریداری و در انبارها ذخیرسازی شده است و مردم در زمینه تهیه میوه شب عید خود نگرانی نداشته باشند.

غریب خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و تشدید خرید مردم برای شب عید، نظارت جدی بر نحوه توزیع و قیمت کالاها و محصولات پرمصرف در چهارمحال و بختیاری می‌شود.

وی عنوان کرد: ذخیره‌سازی میوه شب عید در راستای حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و جلوگیری از افزایش ناگهانی قیمت‌ها انجام شده است و در صورت مشاهده تخلف برخورد خواهد شد.

این مسئول ادامه داد: میوه شب عید ذخیره شده در انبار توسط 12 مرکز تعاون روستایی با قیمت مصوب در سراسر این استان عرضه و توزیع خواهند شد.

غریب با اشاره به اهمیت توزیع مناسب میوه شب عید در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در این راستا  40 درصد از میوه‌های ذخیره شده در انبار برای عرضه و توزیع در اختیار مجامع امور صنفی شهرستان شهرکرد قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به افزایش تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در راستای تامین نیاز شهروندان در ایام نوروز، میزان تولیدات گوشت مرغ در این استان نسبت مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: امسال نسبت به مدت زمان مشابه در راستای تامین نیاز شهروندان تولیدات گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری از رشد 25 درصدی برخوردار بوده است.

وی از فروش فوق‌العاده با 15درصد تخفیف در چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: در راستای حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان در 386 واحد صنفی در این استان اقلام و کالاها با تخفیف 15 درصد عرضه و توزیع خواهد شد.

غریب بیان داشت: این فروش فوق‌العاده از روز گذشته در 386 مرکز صنفی در سراسر چهارمحال و بختیاری آغاز و مردم می‌توانند کالاهای خود را با 15درصد تخفیف تهیه کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها