کد خبر: 774491
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۷
مدیر امور هماهنگی بین‌الملل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان از بازديد ۱۹ هيئت آسيايی و اروپايی از نمايشگاه‌های مختلف استان اصفهان در سال جاری خبرداد.

مهدی لطیفی گفت : پس از برداشته شدن تحریم‌ها و اجرایی شدن برجام، تقاضاهای زیادی از سوی شرکت‌های خارجی برای حضور در نمایشگاه‌های استان مطرح شده و این امر نویدبخش سال کاری بسیار خوبی در حوزه صنعت نمایشگاه‌های استان اصفهان خواهد بود.

وی افزود : بدون شک با شرایط به وجود آمده، سال آینده میزبان مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان خارجی بیشتری در نمایشگاه‌های استان خواهیم بود.

مدیر امور هماهنگی بین‌الملل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان ادامه داد: کشورهای چین، ایتالیا، ترکیه، فرانسه، اتریش، آلمان، سوئیس، هند، تاجیکستان، عراق، هلند و قزاقستان از جمله کشورهایی بودند که نمایشگاه اصفهان امسال، میزبان هیئت‌های تخصصی بازدیدکننده آنها در عناوین مختلف نمایشگاهی خود بود.

لطيفي گفت : یازدهمین نمایشگاه بین المللی سنگ، معادن و صنایع وابسته با بازدید هیئتی از کشور چین، نهمین نمایشگاه بین‌المللی فلزات گرانبها، طلا و تجهیزات وابسته با بازدید هیئت ایتالیایی و دومین نمایشگاه بین المللی صنعت سیمان با بازدید متخصصانی از کشورهای ترکیه، فرانسه، اتریش، آلمان، سوییس و هند در این سال برگزار شد.

وی افزود : هشتمین نمایشگاه آسانسور، پله‌های برقی، صنایع و تجهیزات وابسته با بازدید هیئتی متخصص از کشورهای چین و تاجیکستان، اولین نمایشگاه تخصصی سرویس‌های بهداشتی و شیرآلات ساختمانی با میزبانی از هیئت سلیمانیه عراق نیز از دیگر نمایشگاه‌هایی است که امسال میزبان هیئت های خارجی بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار