فرهاد رستم شیرازی در نشست خبری خود با خبرنگاران که به مناسبت سالروز استقلال کانون وکلا برگزار شد ، افزود: استقلال کانونها ارتباط مستقیمی با موضوع دادسرا دارد به طوری که دو موضوع مطرح است اول اینکه قاضی مستقل و دستگاه وکالتی و وکیل مستقل در به نتیجه رسیدن حق به حق دار و برقراری عدالت تاثیر گذار خواهد بود.
وی تاکید کرد: اگر چه مسئله استقلال خواهی وکلا یک مسئله کهنه و حتی تکراری است اما باید این موضوع را به طور مداوم مطرح ساخت تا به شکل یک نیاز مطرح شود و استقلال وکلا به شکل جدی مورد پیگیری قرار گیرد.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان ادامه داد: قانون وکلای دادگستری به سال ۱۳۳۱ بر میگردد و نزدیک به ۶۴ سال است که استقلال کانونها مسجل شده است.
وی اظهارداشت: ما معتقدیم که وکلا و قضات باید سهم زیادی در مجلس شورای اسلامی داشته باشند چراکه ورود افراد آگاه به قانون در بالا بردن عملکرد مجلس بسیار تاثیرگذار خواهد بود اما تلاش کردیم طی این سالها هیچ گاه موضعگیری خاص سیاسی نداشته باشیم .
رستم شیرازی گفت: کانون وکلا به عنوان قدیمیترین و بزرگترین تشکل خصوصی وکلا بیش از ۶۴ سال قدمت دارد و طی این سالها بدون هیچ گونه حمایت مالی از دولت و حتی کمک مالی به دولت توانسته پا برجا بماند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه امسال بیش از ۵۰۰ مورد شکایت از وکلای مختلف به کانون وکلای دادگستری استان اصفهان ابلاغ شده است، گفت: امسال 8 پروانه از وکلای اصفهان به دلیل تخلفات بالا و تکرار زیاد باطل شد.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان با اشاره به اینکه نیمی از تخلفات وکلا هنوز اثبات نشده است، افزود: در بهمن ماه سال جاری، دو نفر از وکلا مجازات و از کار محروم شدند.
وی تصریح کرد: بالاترین تخلفات وکلا عدول از قسمی است که در ابتدای کار خود یاد کردند و نیمی از شکایتها به دلیل عدم شرکت در جلسه است.