کد خبر: 773116
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۴
فرمانده انتظامي استان اصفهان خبر داد:
فرمانده انتظامي استان اصفهان از كشف سه محموله نارنگي قاچاق به ارزش سه ميليارد و 500 ميليون ريال و دستگيري سه نفر خبر داد.

سردار "عبدالرضا آقاخاني" در گفت و گو با خبرنگار پايگاه خبري پليس گفت: ماموران اداره مبارزه با قاچاق كالاي پليس آگاهي اصفهان از حمل و دپوي كالاي قاچاق در يك انبار متروكه در شرق شهر اصفهان با خبر شدند كه بررسي موضوع را در دستور كار قرار دادند.

وي اظهار داشت: ماموران پس از هماهنگي با مقام قضائي به محل مورد نظر اعزام شدند كه سه دستگاه كاميون كانتينر دار مشاهده كردند.

سردار آقاخاني بيان داشت: در بازرسي از اين سه خودرو، 68 تن و 110 كيلو گرم نارنگي قاچاق كشف شد.

اين مقام ارشدانتظامي در ادامه گفت:ارزش نارنگي هاي كشف شده، سه ميليارد و 500 ميليون ريال برآورد شده استکه در اينراستا، سه راننده دستگير كه جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضائي تحويل داده شدند.

فرمانده انتظامي استان اصفهان خاطر نشان كرد: نيروي انتظامي مقابله با قاچاقچيان كالا و بر هم زنندگان نظم اقتصادي جامعه را در اولويت كاري خود قرار داده است و اجازه جولان و فعاليت به آنها را نخواهد داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار